Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię Jabłka

faceci oceńcie tą bieliznę,chcę kupić i uwieść w niej męża

Polecane posty

Gość lubię Jabłka

podoba mi się biustonosz,ze piersi są nagie,podniesione.Kręciła by was?

Gość lubię Jabłka
pisałam do facetów a nie do Ciebie kretynko,link dodałam w drugim poście.

Gość reno59
Witaj Jabłuszko ! Na pewno zaskoczysz swojego takim strojem bardzo mile.Któż by nie był szczęśliwy widząc,że robisz niespodzianki swojemu mężowi.Napisz jak skończył się wczorajszy wieczór :)

Gość vaniilia
tak tak ,dobra reklama dzwignia handlu :D

Gość lubię Jabłka
vera coś tam -jesteś psychicznie chora,zejdź z tego tematu a lochami są twoje świnie,które obrabiasz każdego dnia z fekalii w świniarni,taka prostaczka jak ty pewnie tylko przy zwierzęcych odchodach pracuje.

Gość lubię Jabłka
cześć Reno,było bosko dlatego dziś dalej wspominając wczorajszą noc siedzę i wyszukuję coś mega sexy dla mojego Pana i Władcy.

Gość obrzydliwe tandetne
gówno , spadaj z tymi linkami i tak nikt nie kupi takiego shitu

Gość reno59
Wiesz,że myślałem o tym :) Jesteś fajną babką i tyle.Może to ja się w pewnym stopniu przyczyniłem ? Może kiedyś wyślesz mi e-mail to na spokojnie porozmawiamy,ale to tylko sugestia. Cieszę się,że Ci się wieczór udał.Miałaś na pewno wspaniały odlot.

Gość lubię Jabłka
odlot to mało powiedziane,nogi mi się trzęsły jeszcze z godzinę po...dziś musi być powtórka a na kolejne razy chcę kupić sexy bieliznę,może kiedyś jakieś gadżety,chociaż mojego męża gnat spełnia wszystkie fantazje.

Gość lubię Jabłka
to było totalne szaleństwo,soki lały się ze mnie strumieniami,wszystko chlustało podczas ruchów,uda miałam całe obklejone.Masakra,nigdy nie myślałam,że będę mieć takie pożądanie w sobie,od rana marzę o powtórce.

Gość reno59
Ten komplet jest świetny,ale jak chcesz popatrz na nylony.pl i tam masz porządne ciekawostki z krainy rozkoszy nylonowych :) To dopiero Ci dał popalić,ale to sama radość,jak dawno nie było seksu.Poprawka musi być.Ja akurat mam codziennie coś nowego i nie ustaję.Nieraz są dni przerwy i dalej można upuszczać wodzy fantazję.

Gość lubię Jabłka
dzięki Reno,już wchodzę na tą stronkę

Gość reno59
Ja bym nie pozwolił by choć kropla się zmarnowała,lizał bym do sucha i dalej wyciskał by ugasić pragnienie.Niesamowite miałaś doznania,jak tak Ci się wylewało.

Gość lubię Jabłka
to prawda,było niesamowicie,po 2 dniach celibatu to u mnie normalne. Mąż też miał chcice straszną.Lubię jak mnie szmaci w łózku,na codzień mnie szanuje ale w łóżku mam być jego ździrą i tyle!kocham to.

Gość reno59
Jasne,że szanować trzeba,a szczególnie taką,gorącą jak Ty.Jesteś niesamowita.Wiesz,że jak czytam te Twoje słowa robi się ...przyjemnie i apetyt wzrasta.Co powiesz o tych pończoszkach jest co wybierać,a zobaczysz jak coś takiego włożysz na siebie :)

Gość lubię Jabłka
pończoszki kupię na pewno,cały zestaw i jeszcze marzą mi się czerwone szpile na platformie najlepiej lakierowane:)

Gość reno59
Cudowny zestaw.Lubię gdy moja nosi takie wysokie obcasy,pasuje jak jej wciskam od tyłu to nie muszę uginać kolan,a widać jak się naprężają jej nogi i wypina dupsko by głębiej się wbijał. Ciekawe Jabłuszko czy jak byś czytała takie słowa co lubisz było bt to dla Ciebie podniecające ?

Gość lubię Jabłka
lubię tą pozycję oglądać ale w praktyce średnio bo zbyt płytko wtedy wchodzi a ja lubię zapinanie mnie po prostu do granic możliwości,mąż dociska mnie w pozycji na pieska z całych sił,mocno uderza,odbija się ode mnie,ja muszę czuć,że sytuacja jest brutalna,lubię być poniżona ,traktowana jakby to był gwałt.

Gość reno59
Chyba najgłębiej wchodzi,jak masz nogi w górze(na pagonach) i do tego poduszka pod dupą.Można tak rżnąć swoją suczkę do granic wytrzymałości.Też dobrze można i głęboko,jak klęczysz a on o zgiętych kolanach stoi z tyły i wbija drąg w Ciebie.Jeżeli wtedy masz porządny pas do pończoch przytrzymuje byś się nie wysuwała z pod szabli.Tak dymiąc dupsko aż pierdzi z zachwytu i wycieka wszystko po łydach.

Nigdy nie widziałem czegoś takiego, ale prezentuje się naprawdę imponująco.

Gość lubię Jabłka
PIERWSZA pozycja którą opisałeś odpada bo nie wiedzieć czemu ale odkąd uprawiam sex w tej pozycji odczuwam jedynie ból,może to być od tyłozgięcia macicy czy coś takiego.Druga jest super i często z niej korzystamy.Kurcze znowu się rozmarzyłam,chcę go mieć znów w sobie i być rżnięta do końca,czuć miednicę męża na pośladkach.

Gość reno59
Dobrze widać wpływa na Ciebie trochę różnych podpowiedzi,a i nie wątpię,że masz wszystkiego po trochę zakosztowane :) Miłych wrażeń dzisiaj !

Gość mezus...
...ja bym ci sie caly oddal.....nie opieralbym sie przed niczym....bylbym caly do twojej dyspozyji:P

Tak trzymac kobietki!...nakrecac romans w malzenstwie, znacznie wazniejsze od umiejetnosci smazenia kotletow :D 🖐️

Gość naga prawda to jest
Eee tam, majty majtami. Piwo podaj kobieto !!!