Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dark_ side

Kafe pomogło mi nakreślić swój portret psychologiczny.

Polecane posty

Jestem pasztetem, przegrańcem życiowym, lesbijką dobiegającą 40tki. Teraz kiedy wiem o sobie to wszystko czuję się dużo pewniej:classic_cool:

nie ma za co , choc nie widze w tym mojej zasługi . na pocieszenie ja już mam 4 z przodu , przegrane życie na wlasne życzenie i jestem wysuszonym szczypiorkiem czy czymś innym równie bez płciowym hej !

Ja ma wciąż z określeniem swojego portretu psychologicznego😭A przecież 4 z przodu do tego zobowiązuje no nie?:classic_cool:

A fakt...według tych wpisów,jestem przegraną bez chłopa...często suką,ale to mi nawet odpowiada:classic_cool: No i starą emerytką:O

Martwi mnie jedynie opinia ludzkiego. On twierdzi, że jestem cham, prostak i przedmiotowo kobiety traktuję. Może coś w tym jest?

Potwierdzam Androgen jest łagodny jak baranek:classic_cool: Mnie jeszcze nie sponiewierał.Może kiedyś się mu uda:P

No i widzisz Ada:D Już wszystko o sobie wiesz. I to za darmo. Wiesz ile kosztuje taka wnikliwa psychoanaliza u specjalisty? Krocie.

dark to kobieta? zazdroszcze wam 4 z przodu, chciałab ym byc juz po tym stresie przed pierwszymi zmarszkami. a jeszcze mam cale dwa dni do 23 urodzin😭

a ja mam to w doopie , nie długo oszaleje odwiozą mnie w ładnym kaftaniku i będę mogła bezkarnie śpiewac na cały regulator , przynajmniej do momentu w którym podadzą mi jakieś prochy i zafundują darmowy odjazd w niebyt mhhh ...

" Jestem pasztetem, przegrańcem życiowym, lesbijką dobiegającą 40tki." trochę dużo tych pleonazmów ;)

zauważyłam pewna zależnośc. wy jako TWA, macie zajebiosta ilośc zakładanych tematów, ale one upadają po kilku/nastu postach. my mamy jeden, ale gdyby nie cenzura jak za komuny, pobilibysmy nawet weroniki z autyzmem

Te pleonazmy to cytaty psychologów z kafe. Nie chciałabym niczego pominąć, ale skoro nalegasz to skrócę do "przegrańcem życiowym". W tym chyba zawiera się wszystko, a może nawet coś ponad te wymienione wcześniej cechy.

I nigdy Nie załapie się do TWA:( mam tylko jeden temat:O Jestem przegrańcem:(