Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dark_ side

Kafe pomogło mi nakreślić swój portret psychologiczny.

Polecane posty

no nie gadajcie, dziennie minimum 3 tematy nt ktoregos z was i zaraz wszyscy sie zwalacie:P

"nigdy nawet nie zajrzeliście wgłąb siebie? " przez gardło niewiele widać, tyłek za daleko, a nożem nie mam odwagi kolega obsługuje "rurę", więc może nakręci mi film z kolonoskopii?

Witam pffffffffffffffffffffffffffff też problem masz:D40 już nie pamiętam kiedy stuknęła.Lecz co rok tym młodszy się czuje.Teraz jak 20 lat od 4 krzyżyka.To widać i czuć na cafe jak mnie postrzegają pomidory.I co znamienne vera ściga mnie dziennie i przebiera stopkami jak mnie nie zobaczy z rańca.Tylko dziwie sie opcji pomylonemupoleconemu.2 lata składał mi hołd miłości :P:D jako proxxxy proxxxy.Już sam sie zastanawiałem czy nie zmienić opcji :P:D

Veru, ja Cię też. Ciągnie swój do swego. I co tu teraz zrobić z tą wiedzą? Sznurek drogi, święta za pasem...Chyba umyje okna🖐️

Gość vieviór_orange
Niniejszym oświadczam, że dark to najfajniejsza, najbardziej kobieca, błyskotliwa i najciekawsza heteroseksualna małolata na kafe. Aby ten portret psychologiczny był kompletny nadmienię jeszcze, że jest posiadaczką najfajniejszych cycków na forum (to że nie chce mi ich pokazać znacząco ułatwia bezstronną ocenę :classic_cool:) To powiedziałem ja, anonimowa pomarańcz. Spec od portretów psychologicznych

Ja jestem zatwardziałą i wyuzdaną lesbą od urodzenia i nie zanosi się na to, ay coś w tej kwestii się zmieniło:)

Napisałem lesbą, a nie feministką... Ale zgadzam się, że historyjka zabawna:)

O kurde, faktycznie, dopiero teraz zauważyłem, że to drugie "coś" ma piersi

Gość ludzki przedmiot
"Lesbijki" już jeśli.:(

Gość ludzki przedmiot
Po prostu szacunek i życzliwość do drugiego człowieka, a nie pogarda, która rodzi wiele złego.:(

Gość ludzki przedmiot
Zaraz ktoś Ci zwróci uwagę Fubu, że cofać to się można tylko do tyłu.:( Tylko Cię uprzedzam.:(

Nie można też być nadwrażliwym - w słowie lesba nie ma negatywnych emocji - to zwykłe zgrubienie. Tak, jak zamiast mama bym powiedział matka...

Gość ludzki przedmiot
Nie do końca tak jest Brahmin. To nie jest nadwrażliwość. To jest brak wrażliwości u niektórych. Zwykłej ludzkiej wrażliwości.:(

brahmin możliwe ale dialekt mnie przewyższa.Cóż robić za tepote nie będziesz mnie wieszał.A jak już to jakiejś fajnistej uroczej na szyi :P:D