Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PyrkowaKrk

do osób z Krakowa- proszę o pomoc.

Polecane posty

wiem że ludzie robią sobie tutaj jaja z ludzkiej biedy , naciągają albo udają ot tak dla śmiechu (w ich odczuciu) Inni ( pomagający?) podejmują rękawicę i też grają w tym przedstawieniu ,tylko inną rolę. A ja siedzę bez maski ,bez charakteryzacji ,przed monitorem w samym sercu miasta Krakowa i wiem że dziś obiadu nie będzie. nie było też mikołaja ,dziadek mróz tez do mojej pociechy nie dotrze. Ani choinka ,ani karp nie dopłynie , placek też nie wyrośnie. Czemu tak ? juz sama nie wiem ile w tym mojej zasługi ,a ile winy złego losu. Ja po prostu na poważnie proszę osoby z krakowa o pomoc żywnościową . Namacalnie -bez paczek . Choć troszeczkę ,chcę zobaczyć uśmiech dziecka w radosnym oczekiwaniu na wspólne wypieki. Pozostawiam swój adres email wszak nie sposób być bez przerwy on line na kafe. alusia@autograf.pl

Gość brak stolca u 4 mc dziecka-2dn
witaj ,mam trójkę dzieci ,lecz sami chłopcy 14,3, 4 mc - jeśli jesyteś z krakowa i potrzebujesz ubranek na ten wiek daj znać ,z żarełkiem nie dam rady ,też mam pusto w portfelu ,ale oddam ciuszki i butki

Gość oleńka19
hm pomogłabym gdybym była z krakowa ,ale tak na odległość niezaryzykuję wybacz,mimo wszystko trzymam kciuki by znalazł sie ktoś życzliwy z twojego miasta!

nikt nie napisał , przykro mi bardzo i głownie dlatego że niegdyś dużo pomagałam ,również tutaj na kafe . Pozostało mi pytanie tłukace się po głowie - czy warto pomagać ,czy warto być na tym dzisiejszym świecie w ogóle dobrym i empatycznym . Dla zwierząt na pewno ,a dla ludzi ?

Gość facet bej jaj
nie warto pyrkowa ,sama widzisz ,niewiem czy piszesz prawde czy nie ,wybacz leje na to ludzie mnie tego nauczyli ludzie to sku....im predzej pojmiesz tą prawde tym lepiej

Gość facet bej jaj
i jeszcze ci napisze że te wszystkie pierd..fundacje to jedna wielka ściema ! jak kochacie zwierzęta to kupujcie im karme BEZPOŚREDNIO a nie żadne 1 % itp bajery-to samo z pomocą chorym dzieciom -szukać BEZPOŚREDNIO.wiem bo byłem wolentariuszem w baardzo poważnej zmnanej wszystkim fundacji

Gość handurasa
ja też byłam wolentariuszką i zbieralismy żywnosć w marketach ,co dalej szczerze nie wiem ,ale chyba trafiła do głodnych ? to było kilka dni temu czy te osoby dostały to jedzenie ??????

Gość big aplle red
handurasa - dostały po paczce makaronu za 1 zł słodyczy napewno nie i innych lepszych ,cóż życie:(

Gość ala211134
a ja wierzę że dostały :) i wierzę że pyrkowa też otrzyma pomoc od jakiejś cudnej duszyczki z krakowa

Gość odpowiedz proszę
na mail od e.w .

Gość trabancikiem:ja
pomógł ci ktoś pytam z ciekawości bo ja mieszkam w uk ,interesuje mnie poprostu jacy ludzie są w mojej ojczyżnie

nie ...dostałam jednego maila i ...cisza . Więc masz obraz ojczyzny,zostań gdzie jesteś bo tutaj ani pracy ,ani mozliwości założenia działalności. Matnia.

Gość no i proszę
znów żebranina

Gość mama 12 letniego Damiana
temat sprzed 4 dni , nie wiem po czorta wywleczony

Gość linnniu
mam pytanie- zauwazam ze ludzie z krakowa pisza ze jest im biednie, czy tam jest problem z praca, w serialach jak filmuja krakow to takie bogactwo u ludzi w domach jest