Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omgjaniemogee

MYJCIE SIĘ DZIEWCZYNY!!!!!

Polecane posty

Gość omgjaniemogee

Witajcie, mam taki problem i to już nie pierwszy raz. Rzecz dzieje się u mnie w domu więc od razu informuję że jest łazienka i osobno toaleta, ciepła woda i mydło. Jakiś czas temu zaprosiłem do siebie pewną 18-latkę, rozmawiamy, rozgrzewamy się i kiedy ma się już dziać idę do toalety potem łazienki myję penisa i tyłek po czym ona robi to samo, przynajmniej jeśli chodzi o wejście do łazienki po toalecie. Jak zwykle zaczynam od pieszczot partnerki, schodzę do parteru i gdy chcę już robić minetkę czuję ten przykry pomieszany zapach obszczanej cipy i dupy. Się kurde więc zastanawiam co ona robiła w tej łazience?! Spotkaliśmy się jeszcze kilka razy na seks i zawsze było tak samo, raz wpadłem na pomysł i kupiłem nawilżone chusteczki dla niemowląt, które umieściłem koło umywalki w łazience i powiedziałem żeby ich użyła to będzie ładnie pachnieć. I wiecie co? Chusteczkę zużyła ale chyba wytarła sobie nią ręce bo tam na dole nie było czuć nawet różnicy. Zakończyłem tą znajomość bo nie mogłem już po prostu, robiło mi się niedobrze na samą myśl. Poznałem nową 18-latkę, sytuacja podobna u mnie w domu, łazienka i motyw z chusteczkami poszedł już na drugim spotkaniu, na pierwszym myślałem że będzie inaczej i się umyje. Dupa, znów śledź i przykre wspomnienia ostatniej partnerki :/ Mam do was ogromną prośbę, jak mogę inaczej przekazać tym MŁODYM dziewczynom żeby umyły się tam na dole ale jednocześnie by ich nie spłoszyć. Przecież to wstyd!! Ja wiem że ona sama nie czuje tego bo nie jest tak wygimnastykowana, ja z resztą także nie czuje zapachu swojego penisa, ale wiem że przed każdym stosunkiem trzeba go umyć wraz z okolicami by partnerka podczas robienia loda nie czuła tego samego co ja... POMÓŻCIE TO SĄ AUTENTYCZNE SYTUACJE!!!

Gość ssdfdsgg
o widać jak się wszystkie myją...

Gość szparek
Wyliż jej, a później się całuj.

Gość Vaniilia
wiesz samo podmycie nie wiele zda,zaproponuj prysznic. Ja zawsze przed seksem biore prysznic ,

Gość omgjaniemogee
Z prysznicem odpada bo nie ma za bardzo na to czasu, poza tym jak raz tej pierwszej spytałem po wyjściu z łazienki czy się myła powiedziała "tak w domu" i śledź :/

Gość eryczkowa
Jesteś jakiś obrzydliwy, przelotne znajomości a ty wylizujesz kazdej cipe :o obrzydliwy nosiciel hpv itp gówien

Gość tak to jest jak się
zadajesz z jakimiś puszczalskimi laskami:O Fujki. Może one mają jakieś grzybice, infekcje itp.? I to nie kwestia higieny. Bo szczerze? Ogolona, zdrowa pipka nawet po 5-6h a czasami po całym dniu nie pachnie brzydko. Nie mam zbyt dużego doświadczenia i nie mam już 18 lat, ale 10 lat więcej, niemniej jednak nigdy w życiu nie słyszałam przykrych uwag o zapachu TAM, nikt mnie nie wysyłał do kibelka i nawet po całonocnej imprezie każdy z moich partnerów nie mógł się oderwać od mojej myszki, jak do czegoś doszło. Moim zdaniem też nie pachnę brzydko. Normalnie. Nie wącham się tam oczywiście, ale wystarczy potrzeć się łapką i sprawdzić;) Podczas owulacji i w okolicach zapach jest taki "metaliczny" i niezbyt, ale zwykle ładnie pachnę. Na pewno nigdy nie porównałabym zapachu mojej cipki do śledzia:O Ale fakt, nigdy nie miałam żadnych poważnych infekcji, wirusów, chorób. Może po prostu te dziewczyny mają jakieś infekcje? No albo są kompletnymi brudaskami. Ale na to chyba nie ma recepty... I to jest kwestia kultury osobistej. Umarłabym ze wstydu pokazując się jakiemuś facetowi niedomyta i śmierdząca. Raz tak wyszło, że mężczyzna wylądował ze mną w łóżku, a ja nie miałam wydepilowanych kluczowych miejsc;) Zrobił na mnie wrażenie, bo nawet nie drgnęła mu powieka. Mimo wszystko byłam wykąpana, czysta, pachnąca i higienicznie bez zarzutu. łatwiej mi przeżyć wpadkę z owłosieniem niż brudem:o Pewnie dlatego, że myję się codziennie i zawsze jestem czysta. A depiluję się, jak mam potrzebę i czas.

Gość tak to jest jak się
Właśnie, one mogą mieć hpv, nadżerki, grzyba, opryszczkę. A ty liżesz jakieś śmierdzące jednorazowe cipy:O To obrzydliwe dość.....

Gość omgjaniemogee
@eryczkowa to nie są takie "przelotne znajomości" tylko tak zwane fuck friends z którymi spotykam się dłużej, aktualnie tylko już z jedną. Poza tym nawet gdybym poznał je na dyskotece to jest zasada - ona mi robi loda to ja muszę się jej odwdzięczyć @Vaniilia troche cipek juz wylizałem i potrafię odróżnić kiedy, co i jak jest. Tu w obu przypadkach ewidentnie było czuć mocz pomieszany z zaschniętym kałem (tj nieumyta dupa). Choć u tej pierwszej był to bardziej mocz. Problem całości jest taki że to młode dziewczyny, teoretycznie zadbane i wydepilowane gdzie trzeba ale gdy dochodzi do kontaktu to wychodzą takie braki higieny intymnej, że głowa mała.

Gość miraabelllcia
Ogolona= zdrowa??? :classic_cool: i ty masz 28 lat?? hahahahahahah

Gość omgjaniemogee
i nie wiadomo jak im delikatnie zwrócić uwagę

Gość ghghggjg
Żadne fuck- friend tylko prpstytutki, mozesz gówno obsypac złotem a gównem pozostanie, takie szmatki sa na poziomie obciagajacych w wc na imprezie, nie licz na czystość zadbanie i takie tam, dla nich takie szczególy nie są ważne.

Gość Vaniilia
kazda myslaca i dbajaca o higiene kobieta , przygotuje sie na seks . Nie wyobrazam sobie zeby po jakiejs imprezie dac facetowi do lizania , powtarzam higiena podstawa. Sa wyjatki ze nie da sie przygotowac, umyc, ale wtedy to szybki numerek, zreszta ze stalym partnerem ...a takie przypadkowe bzykanie po imprezach to dla koorew... Nie da sie delikatnie zwrocic uwagi , w zyciu bym nie nadstawila do lizania smierdzacej moczem pipki. To samo w druga strone ...

Gość staraaaaaaa i nie jaraaaaa
miraabelllcia - naucz sie czytać:O Nie uzależniam jednego od drugiego. Teraz nie mam ogolonej i też jest zdrowa. Ale jak jest i zdrowa i ogolona, to nie ma szans śmierdzieć. Chyba, że ktoś się nie mył powyżej 24h, a to już świadczy tylko o nim... Po prostu włosy bardziej zachowuję zapachy, np. zapach moczu. Bez włosów zapach moczu nie ma się jak trzymać na czystej, gładkiej skórze. Nie bądź przewrażliwiona:O To, że nie golisz bobra o niczym nie świadczy. Mi się tez czasami nie chce i ok. Ale nie dorabiam ideologii. Jak się ktoś nie goli, to się powinien częściej myć i tyle. Szczerze? Nawet jak po całej nocy uprawiam seks, to ani ja ani moi dotychczasowi partnerzy nie mieliśmy sobie odnośnie zapachu nic do zarzucenia.

Gość Vaniilia
no co ty nie powiesz , po calej nocy to ci rozami pachnie :D rozumiem podniecenie ,czlowiek sie zapomni ...ale zeby brac do buzi fiuta , bleee pewnie miedzy czasie nie raz sie odlal w toalecie .

Podczas snu?:) To zależy od tego, jak całościowo reagujesz na czyjś zapach i od stanu zdrowia i higieny. Powtarzam - nigdy nie miałam problemów z brzydkim zapachem faceta, który ogólnie ładnie dla mnie pachnął, nad ranem, po całej nocy. Lubię uprawiać seks rano i zwracam na to uwagę. Mój pierwszy chłopak dziwnie pachniał, ale z buzi. Tak jakby... porzeczkami:O I mi to nie odpowiadało. Z innymi nie miałam nigdy problemu, żeby sie rano całować zaraz po obudzeniu czy uprawiać seks. Nie mówię o jakiejś straszliwej popijawie, gdzie ludzie tańczą, pala, piją, sikają 15 razy itp. Ale nawet po kilku "sikach" nikt nie śmierdzi "śledziem" jak jest zdrowy.

Gość gupotalucka
tak jasne po imprezie pachwiny Ci się nawet nie pocą i zapach jest piękny bo nie jestes chora...no prosze Cię troche obiektywizmu. moze lubisz takie fetysze, ale nie kazdy tak ma... ja mam 30 lat jestem zdrowa i mialam w zyciu jednego partnera tylko. ale jak 5 sekund przed seksem nie wezmiemy oboje prysznica to nie ma mowy :/

No to przykro mi:) Hihihi A teraz odmaszerowuje do jajek mojego lubego. Pachnących. A pewnie mył się z 6 godzin temu;) Dobranoc.

Gość do ciemnej jak tabaka
co za bzdury ze ten co sie nie goli powinien sie czesciej myc trzeba sie myc regularnie niezaleznie od stanu owlosienia,a smrod owszem,moze sie trzymac na gladkiej skorze,ciemnoto

Gość bursztynka
podmyć się zawsze trzeba, nawet przy braku czasu na prysznic, np. w porze korzystania z wc,wtedy psychicznie się lepiej kobieta czuje:) Wystarczy powiedzieć dziewczynie,ze nie smakuje Ci jej smak, powinna sie domyśleć :)