Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saree.nka

Czy z maleńkim psem można nie wychodzić na dwór?

Polecane posty

Gość saree.nka

Czy coś złego sie stanie jak zamiast wychodzić 10x na dwór piesek załatwi sie w swojej klatce?Co myśliucie o duzej klatce dla małego pieska, w której siedzi jak nikogo nie ma w domu? Tylko bez lamentu,ze pies cierpi :-O bo jest szczęsliwy i niczgeo mu nie brakuje. Prosz eo rozmowę mniej fanatycznych włascicieli

Gość niezdecydowana ;))))
Mam kotka ktory nie wychodzi z domu i żyje, jest szczęsliwy ;) Także sądze, że nic się nie stanie jak nie bedzies zpsa wyprowadzac na dwor.

Gość milosniczka zwierzat....
a jak bardzo malutki? i dlaczego chcecie go zamykac w klatce,cos tam kiedys czytalam o malych psach ze nauczyly zalatwiac sie do kuwety

Gość Heidi Klummmm
nic sie nie stanie oprócz tego ze bedzie Ci potem ciezko nauczyc go czystosci

Gość naucz go do kuwety jak
kota , powinien załapać wstaw mu do klatki zwirek w kartonie, fanatycy cie za chwile zaj.... zobaczysz

Gość zsxdcrbgvyuhnij
w życiu bym nie zamkla psa w klatce :O gdy pojawi sie dziecko w twoim życiu tez je zamkniesz w klatce?co sie z wami ludzie dzieje?sama mam psa ktory bedac szczeniakiem nie byl wyprowadzany przez dwa miesiace na dwor(brak szczepien)i nigdy mi nawet przez mysl nie przeszlo zeby go w klatce zamknac :O

Gość saree.nka
chcę go zostawić w klatce, zeby sobie krzywdy czasem czymś nie zrobił. Naczytałam sie ,ze jakiegos pieska smiertelnie prad kopnął jak kable przegryzał :-O nie chce się martwic cały dzień, a przeciez nie zadzwonie do niego z pracy jak sie ma :-D

Gość saree.nka
nie zamkła byś? :-O to moze chociaz poucz się języka ojczystego

Gość saree.nka
zsxdcrbgvyuhnij jeszcze coś chcesz dodać? wielki dramat, naprawdę :-O

Gdy mój piesek był malutki trzymalismy go w piwnicy , mial bardzo dużo miejsca, czasami bralismy go na góre ale nie na długo bo zdażało się ,ze narobił ;p nie trzymaj psa w klatce, a gdyby Ciebie ktoś tak trzymał... byłabyś szcześliwa, on jest maly i nie wie co to znaczy bedziesz go tak trzymać to po co ci pies, nie mecz go tak

Gość zsxdcrbgvyuhnij
i tak cale zycie bedziesz go w tej klatce trzymac?pies to nie krolik ze pojdzie kable przegryzac psy z natury sa inteligentne owszem zdazylo sie ze pogryzl ladowarki do telefonow ale jak widac nadal jest ze mna

Gość zsxdcrbgvyuhnij
psy z natury sa inteligentne zrobisz mu tylko krzywde zamykajac go w klatce :O

Gość kup sobie zwierze do klatki
a nie psa,pierwszy raz slysze zeby ktos psa w klatce zamykal

Gość Niewinny piesek
Co za ludzie psa w klatce trzymają! Nie normalni! Kable można dać wyżej i nic się nie stanie. Sami się w klatce zamknijcie i tam siedzcie! Małego psa do drugich szczepień powinno się trzymać w domu. Czyli jakieś 2 i pół miesiąca!

Gość zsxdcrbgvyuhnij
ja osobiscie mojego pierwszy raz wyprowadzilam po ostatnim szczepieniu

Gość kup sobie zwierze do klatki
ja rozumiem nauczyc malego psa do kuwety robic,2 razy dziennie na spacerek a reszte jak bedzie mial ochote to w kuwetce zalatwi,ale zeby psa na pol dnia w klatce zamknac????? to nie jest normalne