Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enamour90

dieta500

Polecane posty

Gość enamour90

hej wszystkim, niewiem czy ktoś tu jeszcze zagląda , ale zawsze jak szukam coś o dietach to wyskakuje mi to forum. wiec postanowilam napisac. mam miesiąc do studniowki, potrzebuje dobrze dobranej dietki. jestem w stanie sie poruszac. mam 170 cm wzrostu i waże aż 67 kg- KATASTROFA. myślicie ze udałoby mi sie przez miesiac intensywnej diety i oczywiscie zdrowego jedzenia zrzucić z siebie to 7? prosze o jakieś dobre rady , naprawde zalezy mi zeby wyglądać dobrze:) wiem , ze pozno sie za to biore, ale teraz juz jest ostatni dzwonek zeby coś ze sobą zrobić. ;-) czytalam o diecie 500 kcal,ale boje sie ze włosy mi juz całkiem wypadna jak zaczne ja stosować ,nawet jedząc zdrowe produkty:) czekam na jakies odpowiedzi:) kto ze mną? i nie mowcie ze to było,bo doskonale to wiem,ale jednak jak samemu sie napisze taki post to jest lepsza motywacja,wiesz ze to odnosi sie dokladnie do Ciebie ;)

Gość enamour90
o widze ze nie ja jedna tego potrzebuje:) zaraz poczytam, a powiedz mi czy efekty widac konkretne czy to z wody sie chudnie jak na dukanie w pierwszym etapie na przyklad? musze szybko działać, dużo ćwiczysz i jakie efekty? :)))

Gość Misiaczeq
ja jestem na tej diecie od niedzieli i 1,5 kg mniej i brzuch sie zmniejszyl. Ja cwicze codzoiennie 1h na rowerku i w kazdy wtorek 1h aerobik:) Mozemy w sumie tez stworzyc nasz wspolny watek:) We dwoje lepiej sie mobilizowac niz jak jest cala gromada dziewczyn:) Ja narazie chce zeby na wadze pokazala sie 6 a potem 5. teraz waze 70 kg/ 164cm:(

Gość enamour90
kurcze, super jak mówisz ze chudniesz, tez wlasnie chce ją wyprobowac bo niewiele do studniowki mi zostało ..raz w zyciu sie ją ma i nie pojde jak pączek:) musze tez sie wziac do roboty. z cwiczeniem nie ma problemu u mnie bo lubie sie ruszac, najgorsze jest czekanie na pierwsze efekty,bo zanim sie je zobaczy powoli sie traci nadzieje. ale skoro od niedzieli,a dzis mamy środe 1,5 kg to ekstra! ;-) a co jesz? nie jesteś głodna? bo domyslam sie ze bardzo malo, bo 500 kalori to można jednym kebabem spokojnie, a tu na caly dzien trzeba rozłożyc :D

Gość enamour90
u mnie 68 kg na 170 cm. ale chce zbić do 60 przynajmnej jak narazie, potem po maturze wyjezdzam za granice, to samą praca bede chudła. :P damy rade!

Na pewno sie uda:) Na początku sie bardzo szybko chudnie a potem troszke wolniej:) ale MUSIAMY wytrzymac:)

katastrofa to by była jakbyś ważyła 97 kg. przy 67 jest jeszcze ok chyba ze masz figurę klepsydry to nawet jest całkiem dobrze. i zamiast robić głodówkę więcej się ruszaj i to pomoże niekoniecznie na wagę ale na lepszy wygląd na pewno.

Levviatan dla osoby ktora sie wczesniej odchudzala 500 kalorii wystarcza. Z reszta juz ta diete stosowalam wczesniej i bylo wszystko w porzadku. Jesli nie wiesz nic na temat tej diety lub jak ktos woli glodowki to sie nie wypowiadaj

Gość iwueiowqeqw
potrzebujesz to rozumu... :( obnizysz menatolizm na lata w ten sposób i bedziesz wyglądac jak swinia dieta nie powinna miec ponizej 1500 kcal, nawet te 1000 kcal to mit lat 90-tych

jakby dieta była skuteczna to nie musiała by się znów odchudzać. trzeba zmienić tryb życia a nie raz przybierać raz tracić robiąc głodówkę wyniszczającą organizm.

Gość iwueiowqeqw
tryb zycia to cholernie cięzko zmienic, sam sie na to nie piszę, bo trzeb mic tez coś z teog zycia. Ale mozna np. co jakiś czas zrobic dietę, zeby zrzucc kilka kg, byle sensowną

Odchudzam sie praktycznie cale zycie. Bylam w dzicinstwie chora na rzadką chorobe. Jej objawami bylo m.in szybkie tycie. W dzicinstwie wazylam ok 70 kg( majac ok. 7 lat) Nie przytylam po tej diecie. Po prostu ja przerwalam z wlasnej woli. Z calego serca wam rzycze zebyscie sie nie znalazly w mojej sytuacji ale nie znając sie na pewnych sprawach nie wypowiadajcie sie o nich. Gdyby ta dieta mi nie pomoga to bym jej nie stosowala. Jeszcze jedno- nie stosuje jej dlatego ze po pierwszej przytylam. Z moim stanem zdrowia nie da sie ionaczej jesc. jedzac 100 kakorii grubne w zastraszającym tempie nie mowiac juz o 1500.

Gość ewentualna
a podaj przykładowy jadłospis tego 1000 kcal? ile pijesz wody dziennie?

Ja jadłam specjalne produkty kupowane za granicą wiec nie jest to zbytnio mozliwe zebym podala jadłospis.

Gość enamour90
dziewczyny bez stresu. tez uznalam ze 500 kcal to malutko. nie dalam rady po 2 dniach, jem normalnie, tzn lekko :) nie katuje sie i staram ruszać, czuje sie lepiej. chociaz mam mega zalamania ( dzisiaj zjadlam 5 cukierkow :( ) ... chciałaym jak Ty Misiaczeq dac rade na tej diecie,ale jestem chyba za słaba, zazdroszcze silnej woli .. ;-)