Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedoświadczonaa93

Jak DOBRZE zrobić loda ??

Polecane posty

Gość Niedoświadczonaa93

Panowie ! Jestem niedoświadczona, a konkretniej dziewicą. Planujemy z moim facetem rozpocząć współżycie i nie ukrywam, że stres jest i nie pozbędę się go. Chce, aby było mu przyjemnie chociaż oralnie bo wiem, że seks z dziewicą do najprzyjemniejszych nie należy mimo wszystko. Dlatego chcę się zapytać jak dobrze zrobić loda ?? Ale chodzi mi o opinie z punktu widzenia faceta. Jak wykonanego loda lubicie najbardziej ? Możecie opisać jak lubicie najbardziej co do szczegółów jeśli to nie problem ? :):)

Gość wstrzas dr
NAJLEPSZY JEST CYCKAMI, MASAZ

Gość fgjhgjgh
zrob to tak aby twojemu facetowi bylo dobrze tutaj moga ci dawac rady a kazdy woli co innego :)

Gość KazikS_44
Ja lubię bardzo głęboko i rytmiczne aż po same jajeczka. Trzeba odchylić głowę do tyłu żeby wejście do gardła się wyprostowało bo standardowo jest zgiecie 90 stopni. . i fajnie jest jak dziewczyna patrzy mi szeroko otwartymi oczkami i widzę jak łezki napływają jej do oczu z powodu głębokości wejścia. ale też taki żar rozpalenie. Widze jak chce być usłużna i rytmicznie wkłada i wyciąga i ustami udeża o moje jajeczka i nasadę członka przy wzgórku łonowym. Ekstra sprawa ale wymaga ćwiczeń. Na początek wystarczy jak ze dwa 3 razy włożysz po nasadę w ogóle i to też będzie szał. napisz mi jak ci poszło z_nick@o2.pl

Gość Kiler5
Każ mu się położyć wygodnie na plecach. Przesuń się w dół, chwyć jego pałę do ręki i patrząc mu w oczy zacznij delikatnie muskać językiem główkę. Następnie powoli włóż ją sobie do ust, patrząc cały czas mu w oczy. Na przemian podnoś głowę do góry i opuszczaj do dołu, powoli biorąc go coraz głębiej. Staraj się wysunąć trochę język, aby przesuwał się wzdłuż wędzidełka. I cały czas patrz mu w oczy.

Gość gfyhfgjhgh
a co zrobic z zebami ??:P