Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mycha123456

sciana w kuchni

Polecane posty

Gość mycha123456

czym pomalować scianę w kuchni,żeby łatwo zmyć tłuste plamy a zarazem ładnie wyglądało????

Gość Fikkumikku
a dlaczego masz mieć niby tłuste plamy na ścianie ?

Są specjalne farby do kuchni i łazienek. Zapytaj w dowolnym sklepie budowlanym.

Mąż w kuchni ściany pomalował najpierw normalną zwykłą farbą akrylową wewnętrzną, a na to położył taki przeźroczysty lakier, nie pamiętam jak się nazywa, litrowa butelka około dwóch dych kosztowała. Nie mam żadnych tłustych plam, a nawet jak coś się zabrudzi to ściereczką przelecę jak po blacie i czyste.

Gość mycha123456
własnie zastanawiałam się nad tą bezbarwną, a czy bardzo widać różnicę od zwykłego koloru? czy nie rzuca się to bardzo w oczy?

Gość mycha123456
a tłuste plamy mam od moich kochanych dzieciaków, jak jedzą to potem lubieją brudnymi rączkami dotykać scian

Gość DariaRobaczewska
To sobie zrób fototapet w kuchni ją łatwo przetrzeć szmatką i nic nie widać, ja mam motywy z Wenecji takie jak tutaj http://artpasaz.pl/fototapety-wenecja/ dla kontrastu, ogromną zaleta jest właśnie to że nie widać na nich plam :)

Czerwona misa i wazon to naprawdę bardzo piękna fototapeta. Dzięki niej nasz pokój będzie jedyny w swoim rodzaju. Pasuje zarówno do salonu, sypialni oraz kuchni. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.