Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dghddgh

prezent pod choinke

Polecane posty

Gość dghddgh

wszyscy mnie pytaja co bym chciala dostac a ja naprawde nie wiem, jak cos potrzebuje to sobie kupuje ciuch kosmetyk czy cos i tyle mam po prostu. Ale do jednej osoby jak sie nie okresle to pewnie mi kupi jakies byle co albo slodycze a ja nie chce :P a co wy byscie chcieli dostac albo co kupujecie i komu moze wpadne na jakis pomysl

sama tez nie wiem ;c tyle ze tu chodzi o jakis konkretniejszy prezent od rodzicow;D a moze jakis zespol lubisz? :)

Gość dghddgh
lubie rocka ale nie chce plyty sciagaam sobie muze z neta :P a TY co bys chcial(a)?

tez nie wiem x od rodzicow jakies dobre sluchawki najlepiej z wbudowanym mp3 ale nie znalazlam zadnych fajnych ;c masz moze jakies linki ? :) a od kolezanki tez nie wiem co chce dostac,ale ja innej kolezance ( wiesz gwiazdka w szkole) kupuje bluzke z takim czyms ale raczej nie bedziesz wiedziec o co chodzi :)

Gość dghddgh
no ja sie nie znam na sluchawkach dokladniej w tym tem:P a ile masz lat?? hmmm no nie wiem sama na urodziny ktore mialam niedawno dostalam perfumy oryginalne ostatnio tez perfumym, wiec juz nie chce kolejnych chcialabym lepszy tel ale to drozsza sprawa wiec nie bardzo

Gość 65757575757
- kubek albo filizanke do kawy lub herbaty bo uwielbiam porcelanę. - koszulkę satynową do spania (mam ulubionego sprzedawce na allegro) - puzzle - olejek, sol lub mleko do kąpeli Farmona - - srebrne wkręty do uszu zalezy ile ten ktoś ma przeznaczyc na prezent dla Ciebie

Gość dghddgh
no ja mam 20lat ja planuje na ta osobke przeznaczyc ok 70zl kosztulka z reserved plus fajny kubek :D sama nie wiem co chce tez bym chciala kubek :P i cos jeszcze ale nie wiem co

Gość faraonka88
20 lat to juzz zacny wiek ;) obczaiłam ostatnio, jak opiekowalam sie dzieckiem sąsiadów, ze jest teraz taka stronka listdomikolaja.pl i dzieciaki tak mniej wiecej z podstawowki pisza tam teraz listy, bo to modne :> ale jak rodzic kupi im jakas zabawke z listu i zarejestruje paragon, to moze wygrac samochod. jesli masz jakies dziecko, ktoremu potrzebujesz kupic zabawke, to napisz w jego imieniu list, wklep kod i czekaj na losowanie alfy romeo - moim zdaniem swietny prezent dla mlodej dziewczyny ;):)

ja na pewno nie pogardziłabym gdyby ktoś sprezentował mi jakiś naturalny kosmetyk np żel colyfine, który cenowo niestety nie jest tani, więc w prezencie chętnie bym go przygarnęła i dzięki temu miała jego większy zapas w kosmetyczce ;-)

colyfine? A gdzie go można dostać, bo szukałam w sklepach internetowych i nie mogłam go nigdzie znaleźć. Już trzecia osoba zachwala mi dobrotliwy wpływ naturalnego kolagenu, więc najwyższy czas samemu się przekonać jak to z tym jest ;)