Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samanta.

Mam za duże piersi !

Polecane posty

Gość Samanta.

Mam 16 lat i rozmiar 80G :< jak je zmniejszyć ?

Są na to odpowiednie ćwiczenia. Dość wyczerpujące, ale przynoszą znakomite efekty. Musisz położyć się na ziemi, unieść nogi, tak żeby leżeć na samych piersiach i przez 10 min kręcić się w kółko...

Gość grzeeesznica
80 g to nie duże- chyba że źle dobierasz rozmiar stanika.

Gość Samanta.
wypróbuję ;x ;p

Gość Samanta.
hm , no nie wiem czy takie nieduże... rozmiar stanika jest dobry , dobierany w salonie bielizny. :)

życzę wytrwałości w treningach, bo są naprawdę ciężkie i przede wszystkim fantastycznych efektów:)

Gość grzeeesznica
MAsz szeroki obwód czyli całość jest dość duża

Gość Samanta.
brahmin - próbowałeś tego sposobu ? ;)

Gość grzeeesznica
Jak dla mnie to średnie. aczkolwiek większe niż u wielu dziewczyn.

Gość Samanta.
szczególnie że mam 16 lat ;x

Gość grzeeesznica
niech Ci będzie;) Przywykniesz. najgorsze jest tylko to, że części ubrań nosić się nie da:( chyba że ubierasz się w sklepach dla biuściastych

Niestety u mnie się nie da, bo mam strasznie małe piersi, ale widziałem, jak dziewczyny to robią - były całe spocone i ledwo oddychały.

To sa biusty w rozmiarze G. http://lobby.blox.pl/2010/02/NAGIE-biusty-lobbystek.html Osiemdziesiatek tam chyba nawet nie ma. Jeżeli ty masz 80G i nie masz 180cm wzrostu, to znaczy, ze masz albo źle dorany stanik i w rzecztwistosci możesz mieć np 75H, a w dobrym staniku piersi będą wyglądać lepiej, albo masz nadwagę, czyli zrzucenie kilku(nastu) kilogramów sprawi, ze i piersi staną się mniejsze.

Gość grzeeesznica
co Ty człowieku wiesz? duże piersi mogą życie utrudniać

Gość zejdi
jesli mam obwód stanika 80 to musisz miec pod biustem prawie 90 takze jestes albo duza kobieta albo masz bardzo zle dobrany stanik

Gość Samanta.
nei_nei - mam ok.174 cm wzrostu. Nadwagę owszem ,ale lekką , a nie chcę się odchudzać . Chodzi tylko i wyłącznie o biust :) PS. tam pojawiają się nawet w rozmiarze 85G ;p

Oczywiście, ze duże piersi to problem. Bieganie z biustem w rozmiarze G bez stanika sportowego grozi urazami :O. Takie piersi trochę ważą :P

Gość Samanta.
echm , nie powiem, nawet przy samej gimnastyce na wf-ie to problem ;x

Ok, przy takim wzroście faktycznie możesz mieć 80 przy dodatkowych kilogramach ;) Biustu nie zmniejszysz w żaden sposób :P nawet operacyjnie to duże wyzwanie, bo jest o wieeeeele trudniejsze i kosztowniejsze niż powiększenie. Na dodatek nikt ci tego nie zrobi przed ciążą, bo wtedy i tak piersi mogą znowu podrosnąć. I Przede wszystkim nos baaaardzo dobre staniki, bo duże piersi to atut, ale duże i obwisle piersi to dla kobiety tragedia :(

Nei 🌼 :-) No takie piersi to utrzymać najlepiej treningami siłowymi. Silniejsze mięśnie klatki piersiowej podnoszą je nieco i wtedy wrażenie jest już lepsze.

Gość grzeeesznica
JA w zależności od firmy noszę i J, K. przy obwodzie 60-65. Przeszkadza to nie tylko w bieganiu ale w życiu codziennym. Nienawidzę koszul (zawsze rozłażą się na cyckach), sukienek z mało rozciągliwych materiałów, strojów kąpielowych, których nie można kupować na części tylko w kompletach ( bo w tyłku jestem s a w cyckachXXX). Jednak lepiej być proporcjonalną i taką w sam raz:)

Gość Samanta.
Androgen ,a znasz jakieś ćwiczenia na 'polepszenie ich stanu ' ? :D

Gość acordeon
jak facet biegnie w lużnych bokserkach to też jest problem:)

mięsista morelka -> dlatego powinnaś mieć faceta który by się nimi zajął i biegał za ciebie :P

Ja autorkę rozumiem, miałam koleżankę w czasach liceum, która w biuście miała 112-115 cm. I dla niej to była tragedia bo wtedy (20 lat temu) dobre staniki były niemal nieosiągalne. Ona miała szyte przez gorseciarke na zamówienie :P I Andro ;)

Tak. Wyciskanie sztangi/hantli na ławkach poziomych, skośnych. Ale generalnie na siłowni nie trenuje się tylko tego jednego elementu, ale całe ciało. Choć trening klatki piersiowej akurat ma wpływ na kształt piersi.