Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samanta.

Mam za duże piersi !

Polecane posty

Arnold, looknij w link w mojej stopce, sprawdz orientacyjnie a potem wpisz sobie w wyszukiwarke YT -> Maheba Ona jest bardzo dobra brafiterką. Prowadzi też bardzo dobry błog na temat biustu i doboru staników.

Gość grzeeesznica
nei- to masz włąśnie takie fajne- nie groszki ale też nie są uciążliwie wielkie

Gość acordeon
nei 75d to nie takie skromne

No i większych bym nie chciała, też uważam, ze z dużymi jest kłopot większy. Super wyglądają jak sa zadbane takie duże, ale jakim to kosztem się odbywa

Gość acordeon
tylko przy tym rozmiarze tracą sprężystośc

Ale 65FF to jest super rozmiar :D to znaczy, ze masz cycki tej samej wielkości co moje tylko jesteś szczuplejsza. :D i jeszcze chcesz, żeby urosły? :D A jaki rozmiar nosisz obecnie?

Gość grzeeesznica
O iluż to rzeczach trzeba zapomnieć:O dekolty noszę tylko karo- bo zwykłe wyglądają masakrycznie. ze nie wspomnę o "łódkach" w których to prezentuję się jak bomba. żadne golfy nie wchodzą w grę. i w ogóle milion innych rzeczy. nawet kurtki ostatnio kupić nie mogłam:(

Gość acordeon
levviatan dla jednych cycki to wabik dla innych nie

Gość grzeeesznica
Do takich sklepów nie ma co zaglądać. Tylko profesjonalne przez wielkie P wchodzą w grę;)

Gość 75 i
to co ja mam powiedziec?moj facet jest zadowolony

Gość kurssssssssssss
jak za małe źle, jak za duże też źle, ale na pewno jak się ma zbyt duże piersi to może to wywołać problem z kręgosłupem, dlatego myślę, że w przypadkach z dużym biustem może warto byłoby pomyśleć o zmniejszaniu piersi? Doktor Osuch jest dobrym specjalistą w tej dziedzinie, można się wybrać na konsultacje.

Gość gość
Ja mam 18 lat i rozmiar 75 I :D ale idzie sie przyzwyczaić, serio :)

Gość Bolo

nic nie pomoże takie mam i tyle, chodzę na basen i tam się już przywykli że mam duże, na początku to z szatni szybko cmyk do wody, raz byłem w Herford w knajpie i tam były zawody która ma większe a moja żona zapytała czy może brać udział facet, powiedzieli że może i wygrałem 100 euro bo miałem największe, miej jakie masz , tak natura chciała i nic nie poradzisz, wiem że zaraz będą dociekania skąd jesteś, ale ja piszę tylko do Ciebie, Papatki