Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wesoła Sowa

Czy ja mu się podobam? Czy to takie kolezenskie?

Polecane posty

Gość Wesoła Sowa

Witajcie! Kolega z pracy mnie b. często chwali, podziwia itd. Za różne rzeczy.. sprawy... Ostatnio zauważyłam że przygląda mi się coraz częściej. Ostatnio tez spontanicznie mi puścił oczko. Napisał, że jestem dla niego bohateram gdyż bezinteresowanie pomagam innym. Widze że w kontakcie sie też troszkę stresuje. Jak mam problem mówi, zebym pamiętała ze zawsze mogę mu się wygadać.... Zauważa kiedy jestem smutna... Wesola... Czy to wszystko to oznaka zainteresowania?,,, Jest nieco oniesmielony... Ale pochwał i uznania nigdy nie żałuje. W sumie takie zachowanie chyba świadczy o tym ze ktos sie moze podobać. Ale on miewa takie jakies blokady.. Które nie wiem z czego wynikaja. Tez nie zaprasza mnie np na piwo...czy gdziekolwiek... Co o tym myslicie?

Gość Wesoła Sowa
W sumie... od końca lipca.. alke we wrzesniu coraz intensywniej... zaczelismy bardziej otwarcie rozmawiać, wiec tez i sie zblizylismy emocjonalnie bardziej...

Gość Wesoła Sowa
nikt nic nie napisze?

Gość Wesoła Sowa
hustawke emocjonalna?..

Gość Wesoła Sowa
a...moze sie boi.... nie wiem czegos?.... innego?? nawet nie zaprosil mnie nigdzie...

Gość Wesoła Sowa
bylismyjuz kiedys sam na sam...jak spotkalismy sie przez przypadek w innym miescie..... spedzilismy okolo 5 h razem...

Gość Wesoła Sowa
zatem...jak go osmielic?... nie ukrywam, ze zaczyna mi sie podobac ...caraz bardziej :)

Zawsze możesz sama mu zaproponować ;) Jeżeli jednak Ty sama jesteś z tych nieśmiałych to musisz mu dać znać, że jesteś nim zainteresowana - np. poprzez kontakt fizyczny - jakieś złapanie za rękę chwilę, szturchnięcie biodrem itp. Jak tak zrobisz kilka razy to jeżeli nie jest absolutnym analfabetą jeżeli chodzi o komunikację niewerbalną, to powinien załapać.

Gość Wesoła Sowa
powiedzialam mu ostatnio... ze dal mi sile by dokonczyc cos waznego!...czy to nie bylo jednoznaczne z tym...ze stal sie wazny?

Gość Wesoła Sowa
chcialam wiele razy go dodtknąć... ale... nie do konca wiem jak... :) teraz zresztą sie i tak zamurowal :) Wiec musze to przeczekac :)

Gość Wesoła Sowa
im szybciej sie odmuruje tym lepiej dla niego...

Gość Wesoła Sowa
zamknął..zablokował...

Gość Wesoła Sowa
od...piatku

Gość Wesoła Sowa
w sobote wyslalam mu takie zdjecia... z naszej organizowanej akcji. Nic nie skomentowal... wczoraj wyslalam maila ogolnego do calej grupy tez cisza :)

Gość Wesoła Sowa
nie... ale czy moze to wynikac z jakiegos lęku? kilka miesiecy temu on zakonczyl.... staly zwiazek... moze sie boi tak naprawde w cos wejsc?

Gość Wesoła Sowa
zobaczymy.... co bedzie dalej