Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość good point

miłość i pieniądze

Polecane posty

Gość good point

jak mam mu to powiedzieć, żeby nie spuścić mojej furii z uwięzi... 3 lata utrzymywałam dom, az mi samej zaczeło isć źle, coraz gorzej, jak to w wolnym zawodzie. dzisiaj on zarabia super, ja mam długi do spłacenia za nasze zycie i kredyt, kupuje mu drogie prezenty, a on robi zakupy czasem jak mu powiem... aaaaaaa! on ma upowaznienia na wszytsko, ja na jego konto - nie (pomimo próśb) czy gdy zaczyna sie kłootnia o pieniądze to znak końca miłości? czasem mam ochotę już krzyczeć... a potem jestem przerażona co mogłbym powiedziec, i mysle jak dobrze, że trzymam buzie na kłódkę :( boje się slów nie do cofnięcia... bardzo mi na nim zależy

Gość good point
wspieram go jak potrafię. Zaczę łam sie zastanawiac nad intercyzą

Gość good point
sądzę raczej, ze przyzwyczaiłam go do tej niefrasobliwości finansowej. Ukręciłam se biczyk na własny kark. A teraz nie wiem jak mu to powiedzieć, że dalej tak nie dam juz rady

Gość good point
no tak, on dobrze zarabia, ale ja tych pieniedzy nie oglądam wcale. Dalej płace wiekszość naszych wydatków z pieniedzy, które pożyczyłam od ojca

Gość good point
i jestem wsciekła na siebie, że siedze w tym dołku. Nie pieniadze sa problemem dla mnie same w sobie, ale mój brak wpływów, to jest mega frustrujące. Nigdy mnie żaden facet nie utrzymywał i ogólnie to widziały gały co brały.

Gość good point
gryze sie tylko w język .... ostatnio mnie szlag trafił, gdy zamiast zaangazowac sie w rozmowe ze swoimi krewnymi o postępowaniu spadkowym w jego rodzinie, klikał cos po necie i nie miał na to czasu... generalnie tematy finansowe mu powiewają. o kase mam sie martwic ja.

Gość good point
nie podejrzewam go o wyrachowanie. Bo jest czuły i zaangażowany. Ale zmęczyło mnie ochranianie go przed twarda rzeczywistoscia... matko to ja mam problem nie on... :O

Gość good point
dziewczyny poradźcie JAK TO SIE ROBI?

zrozumiałam z tego ,ze jestęście małżeństwem - to czemu ty płacisz te rachunki ?

Gość good point
dobra Światowa Organizacjo, konkrety prosze, stąd i tak nie widac płci

Gość sjsaklj
"Nie żałuj się dziada, bo jak dziad odżyje to Cię torbą zabije" To nie była miłość, o nie, Ty zostałaś wykorzystana!!

Gość good point
bo wyszlam za mąż za faceta na bezrobociu, więc od poczatku płaciłam ja.

Gość good point
no więc jestem aktualnie juz jak tykajaca bomba.. nie wiem czy potrafie o tym spokojnie rozmawiać

Gość good point
nie wiem od czego zacząć...

Gość sjsaklj
"on ma upowaznienia na wszytsko, ja na jego konto - nie (pomimo próśb)" Najgorszy przypadek, wyszłaś za gołodupca:(. Ciężko gołodupca zmienić, jak wyszedł za kasę a nie z miłości a kasy się dorobił!! Gdzie Ty miałaś oczy!!??

Gość good point
nie wyszłabym za człowieka chytrego i pozbawionego skrupułów. To nie ten przypadek.

Gość good point
ale faktem jest, że wyszłam za posiadacza...roweru

Gość good point
ostatnio mnie namawial na pierscionek jakiś :O

Gość sjsaklj
Ja Ciebie nie chcę krytykować, ja Ci bardzo współczuję. Gnój cham i prostak i gołodupiec. Gołodupiec zawsze będzie chciał coś zyskać, gołodupiec tak się panicznie cieszy i boi, że coś straci. Znam temat prawie z autopsji.

Gość sjsaklj
Namawiał na pierścionek? Rozwiń sytuację.

Gość good point
nie, to on mi chciał zrobic prezent