Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja1990

Mam 22 lata i zmarczczki ratunku poradzcie !!!!!!!

Polecane posty

Gość maja1990

mam 22 lata i widze ze zaczynaja robic mi sie kurze lapki i zmareszczki na czole co stosowac . czy ktoras z was tak miala ? pomozcie

Gość maja1990
pomocy

Gość Jutinka9_0
Też mam 22 i mimiczne na czole ale puki co nic z tym nie robię... Choć może powinnam hmmm

Gość meeeeeeeeeeee
ja mam 21 i mam, moja ciotka ma 70 lat i trzyma sie zaskakujaco dobrze jak na ten wiek, a mowiła, ze na czole miała od młodosci, wiec luz :)

Gość maja1990
a nie wiecie moze co na kurze lapki jaki krem? czy wystarczy tylko nivea na noc?

Gość ffffuuuuzzj
Jak to co? Nawilżać i zadbać od dietę (pić sporo wody, dbać o jedzenie dużej ilości zdrowych tłuszczy: orzechów, tłustych ryb, oliwy, oleju lnianego...), bo w tym wieku zmarszczki to najpewniej wynik przesuszenia/odwodnienia, a nie zmian "starczych" ;) Najprostszym i najwydajniejszym nawilżaczem jest cetaphil, możesz też kupić kwas hialuronowy i mieszać jego kroplę z kroplą oleju (może być nawet spożywczy, np. z orzechów włoskich czy pestek winogron), robiąc w ten sposób fajne nawilżające "serum". A niveę to wyrzuć do kosza, to sama parafina ;)

Gość poprostuAga
22 powiadasz ? Ja mam 18 i na czole już widzę lekką krechę ;/ powinnam chyba mniej martwić się szkołą bo z pewnością ona jest głowną przyszyną mojej zmarszczki

Gość doświadczony przez życie
na zmarszczki pojawiające sięw młodym wieku jedynym ratunkiem jest maseczka ze spermy. Ale nie może to być konserwowana, schłodzona sperma, tylko świeżo wyprodukowana, jeszcze ciepła.