Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tobie.........

Tego słucham marząc o....

Polecane posty

Gość xmeNNNx
'skąd znasz te utwory' Withney Houston w radiu leci od 20 lat :D

Gość widzę Cie cały czas
Do ciebie piszę załozycielko !! skończ już ten monolog, zachowaj klase, nie niszcz swojego wizerunku !! Między nami wszystko skończone? Nie rozumiesz tego ? I przestań o mnie też marzyć , nigdy nie będe twój.

Gość Obserwator,D
Tak to jest ,jak nie podaje się żadnych liter.Nic niewiadomo.

Gość o i w końcu jakieś emocje ;)
weźcie ustalcie może kto o kim marzy i kto ma za kim zamknąć drzwi bo połowa kafeterii się przez Was rozczaruje ludzie :) dlaczego piszesz do niej nie psuj swojego wizerunku, przecież napisała wyraźnie, że piosenki są jej, temat jest jej i marzy sobie po prostu ale nie o Tobie bynajmniej :D dobra wrócę i przeczytam przy okazji o co chodzi ale generalnie ktoś tu chyba sobie pochlebia i uważa, że każda panna o nim śni ;) gratuluję dobrego samopoczucia :)

Gość jesli piszesz to do mnie
to nie musisz sie martwic ja juz zamknełam te drzwi.

Gość jesli piszesz to do mnie
i nigdy bym nie pomyślała ze potrafisz byc takim człowiekiem! ranisz

Gość a jeśli do mnie
to wręcz przdciwnie,cały czas są otwarte

Gość ktos kasuje posty
jesu co sie dzieje

Gość tak juz jest
ze w necie rozni pisza ze utwory sie powtarzaja moze ktos przez przypadek odebrac cos do siebie tylko kwestia tego ze ktos wrazliwy moze takie cos zle odebrac

Gość tak juz jest
widze cie napisz jej sms albo zadzw mail bedzie wiedziec

Gość Tobie.....
o i w końcu jakieś emocje ;) - widzę, ze jesteś jedną z nielicznych osób, które potrafią czytać ze zrozumieniem :) Właśnie o to mi chodziło. NIE KIERUJĘ tych piosenek do NIKOGO! w nikim nie jestem zakochana. Może na początku była jakaś tęsknota, ale w tej chwili piszę sama sobie. Sama sobie tutaj umieszczam piosenki, które są OGÓLNODOSTĘPNE w internecie. A już na pewno nie piszę do żadnej kobiety, nie jestem lesbijką. :) I nie marzę o jakimś facecie, który napisał tutaj, że nie będzie mój -MYLISZ MNIE Z KIMŚ :o Jak to jest, że człowiek nie może sobie swobodnie popisać o muzyce, bo zaraz 10 osób będzie myślało, że to do nich?

Gość ja nigdy nie
nie zameczałam Cie niczym nie wiem o co chodzi widze cie jestes?

moja droga autorko ;) ludzie są tylko ludźmi, każdy z nas kochał, kocha albo będzie kochał i ma jakieś wspomnienia, dlatego nie dziw się, nie oburzaj i tym bardziej nie przejmuj :) lubisz to swoje granie ? to graj, chętnie posłucham tak jak zapewne wiele innych osób i jeśli pozwolisz to też coś dołożę ;) a malkontentom i życiowym pesymistom dziękujemy :P

Gość Tobie.....
Oczywiście, że chcę żeby inni też tutaj grali :) Bardzo mnie to by cieszyło, gdyby więcej ludzi umieszczało tutaj utwory :) A przejmuję się, bo nie lubię niepotrzebnych kwasów. Ale masz rację - nie warto, bo mało ludzi mnie tu zrozumiało.

to dobrze na pewno coś dołożę ale najpierw posłucham co już graliście, żeby się nie powtarzać ;)

Gość widze Cię cały czas
nie udawaj, że nie wiesz o czym mówię! 12.12.2012] 20:55 Tobie......... i o tym byś przy mnie był, tulił, obsypał pocałunkami i zabrał smutek xxxxxxxxxxxxxxx powyżej to Twoje słowa są! NIE MECZ MNIE JUZ NAMOLNA kobieto !Zrozum i przestań wypisywac te swoje tęsknoty. Czy nie masz w ogóle honoru?

Gość hehe ale krety n
:d z góry wie, ze to do niego :O🖐️

Gość do widze cie
a skad niby wiesz ze to "ta" ona po czym to niby poznałes?

Gość widze Cię cały czas
Nie zamierzam sie tłumaczyć. ONA wie i ja też wiem.

Gość Tobie...
przecież pisałam, że a początku była tęsknota za kimś :o teraz już nie ma. I to nie jest i nigdy nie było do Ciebie! Jego nie ma na kafeterii i nigdy nie było. On nie czyta takich stron. To były moje przemyslenia - taki pamiętnik, a nie list do niego. Jesli Cię coś męćzy to w lewym, górnym rogu jest taki przycis Esc - kliknij i proszę nie wchodź więcej na mój topik, bo się zaczyna Ciebie bać :(

Gość Tobie...
Nie znam Cię człowieku i nie wiem o czym do mnie piszesz. Nie dręcz mnie wiećej. Jest tyle tematów na kafeterii, a Ty sobie upodobałeś właśnie mój. :o To jest topik muzyczny, a nie kącik zakochanych. Dla zakochanych masz takie tematy jak "powiedz, że mnie kochasz" "tęsknie za Tobą" "wiersze o miłości" itp. Tam szukaj tej dziewczyny, z która mnie MYLISZ!!

Gość widze Cię cały czas
12.12.2012] 22:25 [zgłoś do usunięcia] Tobie............ Pod moimi powiekami Ty i ja, czule patrzymy w swoje oczy. Widzisz w nich to czego nigdy nie powiedziałam. Uciekam wzrokiem - wstydzę się tego, że już wiesz... Zaczepiasz mnie, głaszcząc czule - odgarniasz włosy i próbujesz scałować zawstydzenie z mojej twarzy... xxxxxxxxxxxxxxxx to jest topik muzyczny ?? Przestan udawać, dobrze wiesz ze tu zagladam i po to go zalozylas.

Gość viovo senza silvi
@widze Cię cały czas a pomyslales ze masz omamy i dlatego widzisz w niej ta co to cie rzekomo neka? ;) wez sie w garsc chlopku roztropku, bo wychodzi na to, ze to ty sie kompromitujesz jakims drabianiem osmego dna. jakby to nawet byla ta o ktora ci chodzi, to musialaby miec niezle kuku na muniu, zeby po takich tekstach, jeszcze cos pisac pod ciebie. serio

Gość widze Cię cały czas
To jest wlasnie kącik zakochanych a raczej zakochanej !! i to Ty go zalożyłas :D

Gość viovo senza silvi
@Tobie......... nie przejmuj sie tym frustratem i wklejaj sobie te teksty jak ci to pomaga. po prostu facet fixuje. wspolczuj mu i tyle.

Gość Tobie...
Ty mnie w ogóle nie czytasz ze zrozumieniem. Piałam już wielokrotnie, że na początku był o tęsknocie itp., ale z czasem zmieniłam profil. Jeżeli tak twardo twierdzisz, że to TY, dobrze - znajdź post, w którym napisałam coś o czym wie tylko on i ja, nikt inny nie. To jest tylko nasze, niepowtarzalne, stworzone przez któreś z nas. Zacytuj ten wpis.

Gość Tobie...
viovo senza silvi - dziękuję 🌻 kolejna mądra osoba zrozumiała o co tu chodzi. :) A innym jest jakoś cieżko. Jeśli ten pan, który tu mnie atakuje jest NIM będzie wiedział, który post i piosenkę tu wkleić.

Gość nie dawaj się wkręcać
dziewczyno, on/ona cię prowokuje i tworzy złe emocje

Gość w sumie to prawda
Bo gdyby chciala sobie tylko pograc to dolaczylaby na jakis muzyczny , gdyby chciala pisac wiersze to tez jest gdzie je pisac tam kazdy pisze anonimowo tu sa dedykacje do konkretnego faceta :D Wydaje mi się ze ona i on najlepiej to wiedza.