Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staraaaaaaa i nie jaraaaaa

Nie mam już płaskiego brzucha. Czy to się może podobać?

Polecane posty

Całe dorosłe życie miałam 60cm w talii i miałam idealna figurę. Niestety, mam już 29 lat, siedzę w pracy po 10h, nie mam wiele czasu dla siebie, kredyt, dom, praca, zakupy, mieszkam sama. Czas na dbanie o siebie, regularny sport się skończył. I się zaczęło... Mam 170cm wzrostu i ważę 61 kg. Masakra:( Poznałam fajnego faceta, wygląda na to, że mu się podobam. Ale nie wierze w to, że kom,us się może podobać kobieta z "brzuszkiem". Nie jest on duży, ale teraz mam ok. 70cm w talii. Czuję się trochę jak taka stara, zaniedbana baba. I dołuje mnie to. Czy myślicie, że facetowi może się podobać taka przeciętne ciało, czy po prostu chce być miły? On mówi, że nie podobają mu się "szkielety", ale przecież nie o szkielet chodzi. Tylko o zgrabną babkę. A nie taka z fałdami na brzuchu, jak siada:O

Gość qwertasdfg
chłopaki w wieku lat 17 to chcą modelki,ale ci starsi chcą zadbanej kobiety,wiedzą,że w pewnym wieku wyjdzie brzuszek,piersi lekko opadną,cóż-wiek,ale...najważniejsze to chciej o to zadbać,masz dla kogo jak już ie dla siebie,lekki brzuszek jest ok,co innego brzuch wypchany od obżarstwa-ale te różnice widać,bo wtedy rosnie dupa :) itd,normalny facet wie w czym rzecz

na pewno?:) Wiem, że to głupie i nie powinnam nawet zadawac takich pytań, ale mnie to męczy. W dodatku w pracy itp. wszyscy uważają mnie za szczupłą. Latami ćwiczyłam i uprawiałam sport półamatorsko, należałam do AZSu, itp. A tu cos takiego:o Jeszcze 2 lata temu ważyłam 52kg! No wiem, że to niby dość mało, ale się lepiej czułam w takiej wersji niż teraz. Choć przyznam, że teraz cieszę się o wiele większym zainteresowaniem płci przeciwnej. Tylko nie wiem, czy to z tego powodu:)

Missima, nie chodzi o to, że to nie pora. Chodzi o to, że mam nawał obowiązków, wracam do domu po 20-21 i po prostu nie mam czasu iść na siłownię czy biegać godzinę. Bo: trzeba sprzątnąć, wyjść z psem, zrobić obiad na kolejny dzień, żeby nie jeść w robocie szitu itp. Trzeba też zrobić zakupy, umyć się, odpocząć chwilke, żeby móc iść spać. I juz się robi 24. I rano od nowa:)

Gość jnhbgvfcd
Wiem, że to głupie to naprawde glupie pytac o cos takiego na forum skad kurwa ktos z internetu ma wiedziec czy podobasz sie ssojemu facetow

Jak facet sam nie jest w formie, to pewnie mu nic takiego nie bedzie przeszkadzac. Jak jest wysportowany to chce wysportowanej.

Gość jnhbgvfcd
swoją droga mając taki nawał obowiązków i tak masz szczęscia ze kogos poznałaś, zreszta brzuch to nie wszysko jest jeszcze buźa, cycki, tyłek i nogi jeżeli jest 1:5 to na pewno z Ciebie nie zrezygnuje;)

Gość jnhbgvfcd
Jak facet sam nie jest w formie, to pewnie mu nic takiego nie bedzie przeszkadzac. Jak jest wysportowany to chce wysportowanej. żeby Cię nie urazić --pieprzysz głupoty:)

Obiad można zrobić na dwa lub trzy dni z góry. Na zakupy też codziennie się raczej nie chodzi. Sprzątanie, no nie wierzę, że też codziennie. A basen czy siłownia otwarte są przynajmniej do 22. od 6. Zresztą jak chcesz podobać się facetowi, musisz najpierw podobać się sobie.:-)

Gość abradabra
wiesz,moj szczuplutki,9letni bratanek ma wlasnie 60cm w pasie-wczoraj kupowalam mu spodnie...Czyli ten twoj stracony idealny rozmiar przy 170cm-czy nie dziwne ;)

No ok. To wychodzę z pracy o 20. Mam swoją siłownię ok. 40 minut od pracy. 20:45 jestem na miejscu. Przebieram się, 20:50 na sali. Ale o 22 zamykają i trzeba zejść do szatni 15 minut wcześniej. Przez 40 minut to się rozgrzeje i zrobię jedno ćwiczenie:O I potem 40 minut wracania do domu. Nic nie zrobię, i generalnie bez sensu. Da się zrobić obiad na 3 dni, ale i tak codziennie musisz sobie chociaż dogotować do niego ryż czy coś... Ryż, makaron i inne węglowodanowe składniki potraw po 2 dniach są nie do zjedzenia:O Przecież to się psuje najszybciej... Nogi mam takie sobie, ja ich nie lubię. Cycki też takie sobie. ładne, ale małe. Twarz - taka sobie. Tyłek ponoć fantastyczny. Moim zdaniem gruby, obleśny i za duży. Ale wszyscy moi faceci do tej pory go uwielbiali. Przyciągam chyba dziwnych typów... Nie chcę wiedzieć, czy mu się podobam:) Chciałam zapytać, czy dla panów po 30-tce albo nawet pod 40-tkę faktycznie takie wady jak mały brzuszek są do zaakceptowania a nawet "słodkie" czy to ściema.

abradabra - nie:) Bo ja miałam 60-61 cm w pasie, ale 92-93 w biodrach, a tego chyba Twój bratanek nie ma;) Eh. Gdzie te czasy, kiedy się ważyło 52kg i można było ćwiczyć 14h tygodniowo?:( Chyba mnie to przerasta. Czuję się jakoś nieswojo, staro, jak baba, a nie jak dziewczyna. I to mnie przeraża.

Nie powiedziałabym tak;)

Jesli napisalas tu po to, aby poklepywali Cie po ramieniu i mowili, ze prztyc 8 cm w pasie w ciagu 2 lat to jest OK...to nie czytaj tego co napisze ponizej :) Mysle, ze bardzo brakuje Ci twojej dawnej figury i tesknisz do niej, zwlaszcza jesli trenowalas, wiesz jak to jest czuc sie w dobrej formie, miec silne, wysportowane cialo. Masz 30-stke i troche do poprawienia...i mozesz to zrobic!..Teraz jest czas i wlasiwy moment na to aby zapobiec nastepnym 8 cm w ciagu nastepnych kilku lat. Powodzenia! :)

Wiele osób twierdzi, że kompleksy są czymś strasznym. A ja uważam, że konstruktywne podejście do kompleksów (zwłaszcza tych, które możemy pokonać) jest o wiele lepsze niż samozadowolenie, bo zachęca nas do pracy nad sobą i ta praca (bez względu na to czy jej potrzebujemy czy nie) zawsze przyniesie pozytywne skutki

Gość jak cipke golisz
to wszystko ok

Wybacz nimfa, ale nie do końca rozumiem pytanie. Anoreksja nie ma nic wspólnego z pracą nad swoim wyglądem. Skąd Ci się wzięło nawiązanie do anorektyczek?

Gość ona tak gada trzy po
trzy zeby cie zaczepic bo jej sie podobasz:)

Gość podoba jej sie co piszesz
chce zebys zlizal jej soki z cipki

Nie, anoreksja jest chorobą o podłożu psychicznym, która wymaga leczenia. Nigdy mi nie wmówisz, że ćwiczenia fizyczne prowadza do anoreksji. Ćwiczenia oddziałują korzystnie na organizm i połączone z rozsądna dietą nie zrobią z kobiety worka kości

Wiem, muszę zacząć pracować nad sobą. Chciałabym mieć więcej czasu dla siebie.