Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość michalinawu100

problemy

Polecane posty

Gość michalinawu100

Mam 18 lat,chodze do LO uzupełniającego,za rok matura,jestem po szkole zawodowej.Nie mam zawodu (na egzamin praktyczny sie nie wstawilam,poniewaz go olałam).Zacząłam w LO,by mieć mature,marze o byciu fotografką.Mam duzo pasji największa,to fotomodeling.Byłam z koleżanką na jakiś zdjęciach u amatorów,strasznie fajna zabawa,ale i też kosztowna.Pisze również własne teksty piosenek (hip hop).Mam 2 rodzenstwa,mam mame ktora nie pracuje,zajmuje sie domem,mój ojciec nas utrzymuje( cala nasza 5-tke).Pracuje cieżko,ponieważ wykonuje prace fizyczna.Nie moge narzekać na to,ze nie mam co zjeść,czy co na sb wlożyć.Moi rodzice zawsze nam,odmawiaja sobie,zeby nam bylo lepiej.Jestem im bardzo za to zwdzieczna.Wychowali Nas na dobrych ludzi,kocham ich mimo wszystko.Jakis czas temu sprzadałam swój złoty łańcuszek z komuni by kupic kurtke i buty na zime..Jestem typem dziewczyny,która komplikuje sobie zycie na kazdy możliwy sposób,taka juz jestem.Wszystko jest nie tak,wszystkich zawodze!Na zewnatrz ludzie widza mnie taka jaka chce by mnie widzieli-zadowowlona,wiecznie uśmiechnieta,geba sie cieszy cały dzień.A w środku jaka jestem?Smutna,przygnębiona,brak energii,wypalona 60-latka.Mam wyrzuty,że poszłam dalej do szkoły,moi rodzice uważaja,ze mogłam iść do pracy,zarabiać na sb,byłoby lzej.Chciałabym tez korzystac z zycia,ani razu nie byłam na imprezie,a wypad ze znajomymi raz miesiacu byłby zbawieniem.Brak pieniedzy nie umozliwia mi wyjścia do kina,na kawe (mieszkam na wsi).Rodzice uważają,że mnie zgwałca i zabija!Coraz częściej na mysl przychodzi mi przedawkowanie tabletek (nie by umrzeć,ale,zeby chociaz wyladowac w szpitalu),by w końcu mój ojciec zobaczył,ze tez go potrzebuje,że mimo,ze jestem pełnoletnia i nie tryskam entuzjazmem na spędzanie czasu w jego towarzystwie to potrzebuje go,potrzebuje!Nie rozmawiamy ze soba od czasów podstawówki,nie lubi mnie,widac to.Okazuje to na kazdym kroku,jedzac sniadanie,wstaje pozniej,by zjesc w samotności,albo jem w pokoju.Nie pasuje do nich!Czuje sie jak piate koło u wozu;/..Brzydze sie soba!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować