Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Why123

MOJA DZIEWCZYNA

Polecane posty

Gość Why123

Witam. Mam problem. Jestem ze swoją dziewczyną juz połtora roku. Zaczelismy wspołzyć poł roku temu, jednak robimy to naprawde zadko.... Moja dziewczyna kocha sie ze mna tylko w jednej pozycji klasycznej. Gdy proboje ją namowic na zmiane - odmawia. Oproćz tego nie chce zebym jej robił przyjemnosć oralnie. gdy całuje ją i schodze nizej zakrywa sie i odpycha mnie na znak ze nie chce.. Wstydzi sie rowniez swojego ciała podczas seksu... Kocham ja i nie chce ją stracic. Chce ją ośmielic i zachecic do róznych pozycji i by urozmaicic nasz stosunek. Czasmai mi sie wydaje ze poprostu nie ma chceci, keidy mamy okazje i jestesmi sami , nie zawsze chce to robic, Powoli ja juz trace chec na seks.. Co mam zrobic? prosze o wyrozumiałosć...

Gość kloniusia
powiem tak. też wstydziłam się swojego ciało choć jestem szczupła i zgrabna, także nie lubiłam oralnie się kochać bo mam motylka :P chodziłam z chłopakiem 3 lata, myślał za często o sobie. próbował oralu ale go odpychałam miałam blokade bo nie wiedział jak się zabrać. nie namawiał bardzo i się nie starał więc uważałam że tego nie potrzebuje tak bardzo. pozycji też nie lubiłam zmieniać było max 5 bo nie potrafił mnie jakoś inaczej wygodnie ułożyć. Obecnie mam faceta współżyłam z nim dopiero z 7 razy i wyobraź sobie chłopak zna się na rzeczy , otworzyłam się na wszystko :) i jest o 6 lat młodszy od mojego ex :) czyli jest w moim wieku. inna bajka:) teraz jestem szczęśliwa. Twoja kobieta pewnie jest młoda i dlatego też ma z tym problem. pamiętam musisz jakoś ją do siebie przekonać i dać do zrozumienia że ona się liczy i że jest najcudowniejsza, bo widocznie tak nie myśli jeśli ma blokady

Gość pokazac jej to
co nam tu napisales albo normalnie jej opowiedziec.