Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość publiczna ocena

Kobieta robi za mojemi plecami po swojemu

Polecane posty

Gość publiczna ocena

Witam, nie chce zaczac dyskusji tylko zdanie neutralnych osób po zapoznaniu sie z trescia i w odpowiedzi prosze tylko napisac odpowiedz A, B,C lub D fakty: Majsterkowicz budowlany robil u mnie remonciki ale wszystko na odpieprz i psul strasznie material a dodatkowo czesto byl pijany i nieslowny. Wiec rozwiazalem z nim umowe bo wiecej sie denerwowalem i tracilem na to czas by go pilnowac a prace szly jak krew z nosa. Po tym jak sie z nim rozstalem gosciu pisal smsy jak byl pijany i sie odgrazal ze wybije mi zeby i inne glupoty które sie pisze jak sie jest pijanym. O tym wszystkim moja kobieta wiedziala. Po jakims czasie moja kobieta sie mnie pyta czy mam jeszcze numer do tego budowlanca bo jej rodzice chca by cos wymurowal i pomalowal. Na to ja sie oburzylem i zapytalem jak moze wogule myslec o takim lebrze który mi po tym syfie który narobil nawet grozil wiec powiedzialem ze nie mam i ze to jeden z najglupszych pomyslów które slyszalem brac kogos kto w jakims sensie u mnie narobil syf a teraz ma robic u rodziców mojej kobiety. Ale zadzwonilem do dobrego, taniego fachowca który powiedzial ze chetnie pomoze wiec przekazalem informacje mojej kobiecie i zostalem sprawe. Po czym sie dowiaduje ze moja kobietaza moimi plecami do tego menela zadzwonila by mu dac robote u jej rodziców. Gosciu który mi grozil i mnie wyzywal jako nagrode jeszcze ma dostac nastepna fuche. Teraz moje pytanie: Co sadzicie o takim zachowaniu wlasnej kobiety A : Nie widzicie problemu niech robi u rodziców mojej kobiety B : Kobieta jest niepowazna dajac osobie która pisala glupie smsy wlasnemu facetowi C : Kobieta powinna dac namiary rodzica dobrego fachowca którego jej wyszukalem D : Calkowity brak myslenia logicznie i wogule ta sytuacja sie w glowie nie miesci!!! Sorry ze robie taka ankiete ale nieraz mi opadaja rece jak moja kobieta cos na wlasna reke zalatwia

Gość cosik ją swędzi chyba
pierwsze co mi się nasunęło, to, żadne z Twoich pytań. Gościu wpadł jej w oko i chce mieć z nim kontakt. Uważaj co się święci. Obserwuj... Kobiety nie są nielogiczne.

Gość publiczna ocena
Prosze tylko odpowiadac literka i NIE, gosciu ja nie interesuje :D :D to leber

Gość to nie odpowiadam
bo nie ma dla mnie dobrej odpowiedzi🖐️

Gość niech będzie o modzie
"Twoja" to może być np szczoteczka do zębów , ale na pewno nie kobieta...