Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ela Z.

Przesuwanie plików w Windows 7

Polecane posty

Gość Ela Z.

Witam Was wszystkich. Założyłam ten wątek, ponieważ od 2 dni mam nowego windowsa i napotkałam na bardzo ważny dla mnie problem. Chodzi o sortowanie, przesuwanie, układanie plików w folderach - a konkretnie o brak tej możliwości. W poprzednich windowsach wszystko działało bez problemu, mozna sobie było przesuwać do woli i wystarczyło kliknąć "sortuj wg" i wszystko wracało do normy. W windowsie 7 musiałam niestety trochę się pofatygować aby sobie to umożliwić. Na szczęście już mam ten problem z głowy. Dlatego też podaję Wam krótkie parę kroków jak to zrobić: (wybaczcie jeśli trochę nieporadnie napiszę, ale nie jestem profesjonalistką (niestety:)) Oczywiście jeśli znajdzie się jakiś fachowiec, proszę mnie poprawić A więc: 1. Wejść na stonę :www.sevenforums.com 2. W wyszukiwarce wpisać " disable auto arrange " (wyłącz autosortowanie) 3. i kliknąć w link z żółtym folderem pt "Windows Explorer Auto Arrange - Disable" 4. Zjechać niżej i kliknąć " pobierz program" o nazwie: "Disable_Windows_7_Explorer_Auto_Arrange.bat" - niebieska ikonka "Download" 5. Uwaga -przed kliknięciem w "Download" pozamykać wszystkie okna i programy 6. Uruchomić program 7. Wylogować się i zalogować ponownie w systemie Wszystko powinno już teraz działać prawidłowo, można układać pliki :) Mam nadzieję że pomogłam Pozdrawiam!

Gość zegfw
Ten program to znany trojan

Gość Ela Z.
Proszę coś więcej na ten temat napisać

Gość Ela Z.
A więc. Przeskanowałam Avastem komputer i rzeczywiście znalazł trojana (PaypalDefraud czy jakoś tak...) Usunęłam, ale komputer dziwnie się zachowywał, była awaria skypa, ogólnie komputer jakoś dziwnie wolno chodził,... wiec ściągnęłam sobie antywirusa Comodo, i muszę powiedzieć że warto było. Po 3 godzinach skanowania znalazł 2 dziwne pliki exe o wysokim zagrożeniu, a po ch usunięciu wszystko gra. Oczywiście plii w folderach nadal mogę ustawiać jak chcę. polecam Comodo, bo czytałam że nawet jeśli trojan się "odrodzi" to Comodo go nie "wpuści" do mojego komputera. Proszę o komentarz, kogoś kto się zna

Gość 564332657
To nie jest trojan, ktoś sobie jaja robi :D wirusy musiałaś złapać gdzieś indziej

Gość Ela Z.
To bardzo się cieszę, jeśli tak, bo nie chciałam nikomu przysporzyć problemów tylko pomóc :)

Gość zew ryczacej gesi
a jak komus to sie nie spodoba to enable pobrać