Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plum plum plum

brzydcy partnerzy są wierniejsi

Polecane posty

Pewnie ma racje, ale spójrz Jolka na to optymistyczniej - jest sporo facetów, którzy tej okazji rzeczywiście nie mają;)

Gość gsdfgdfgergtrdfgtsdre
Właśnie czytam, że "Już jedna trzecia małżeństw w Polsce kończy się rozwodem. Z badań GUS wynika, że najczęstszym powodem rozstania jest niedochowanie wierności przez żonę i nadużywanie alkoholu przez męża." PRZEZ ŻONĘ

Gość eeeeeeeetammmmmmmmmmm
Częściej zdradzają nieatrakcyjni,są zakompleksieni i musza udowadniać sobie i innym,że mają "branie".Atrrakcyjny partner czy partnerka nie musi nic nikomu udowadniać,zawsze wokól ktos się kręci ,podziwia czy prawi komplementy,większości to wystarcza:D,nie zdradzają,bo po co.

Ha. :D Bo żaden normalny facet nie będzie fałszywego kurrwiszona, a baby są leniwe i co one biedne zrobią bez hajsu męża. :)

Gość jestem średnio urodziwy
Mimo to mam okazję od czasu od czasu, lecz nie korzystam, dlaczego? bo mam zbyd duzy szacunek do samego siebie. Może gdyby ktoraś z zainteresowanych była bardzo atrakcyjną kobietą to kto wie?

Gość Zmieniłem wygląd
Zmieniłem wygląd schudłem 25kg, teraz wiele kobiet mnie dostrzega. Jednak to nie zmieniło mojego wnętrza, powiem więcej, teraz stałem się bardziej wrażliwszy niż byłem hah. No i oczywiście jak się zmieniłem to znalazłem piękna kobietę, a ta złamała mi serce:P A najlepsze jest to że nadal jestem wrażliwy haha, żałosne..

Bo z kobietami to nie warto. To znaczy warto, ale ciężko o taką, którą faktycznie jest warta uczucia. :) A z tą wrażliwością to się nie obnoś - ta większosć lubi skurrwysynów. ;) A i musisz mieć kasy jak lodu. ;)

Gość Zmieniłem wygląd
no, podobno kobiety lubia skur..cos tam :) ale ja sie nie zmienie.

Gość Zmieniłem wygląd
chodz pogadamy na czat z kamerkami ;p tinychat.pl/nazwa_pokoju tu sie nie umiem wyslowic jakos

Gość Zmieniłem wygląd
w sumie wszystkich zapraszam, jak macie kamerke to tez sie pokaze i moze byc fajnie, a jak nie macie to nie wejde:P nie ma tak haha

Gość Zmieniłem wygląd
wbijaj i nie gadaj, tam mozna filmy puszczac muze mozna na kam gadac po prostu bajka mikrofony itd wszystko bez logowania, ogarnij warto, mozesz pozniej zeznajomymi tam gadac wlasny czat stworzyc masakra jakie tofajne

Gość Zmieniłem wygląd
zalozylem zalozylem tinychat.pl/nazwa_pokoju