Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25kropa123

Zatrucie papierosami

Polecane posty

Gość 25kropa123

Generalnie nie palę papierosów, jedynie czasem w sytuacjach kryzysowych, pomagają mi opanować emocje (stary nawyk, kiedyś paliłam regularnie). No i nie niestety wczoraj przeżyłam ogromny stres i wieczorem spaliłam kilka papierosów w krótkim czasie. Teraz mam objawy zatrucia, nudności, ból głowy, ciągle czuję w ustach smak papierosa. Czy znacie może jakiś dobry sposób na szybkie pozbycie się dolegliwości i oczyszczenie organizmu?

Gość BO REJ KOCHANI
przeżuj listek laurowy :classic_cool:

Gość elizabet1947
najlepiej oczyścić organizm DETOXSEM- firmy VISION-

Gość mamYorka i nie zawahamsieuzyc
detox krucafux? a nie lepiej pastylkę wszystkich smaków?

Gość medus_A
zielona herbata, witamina C - najlepiej w formie naturalnej, ale jak nie masz nic w domu, to może być i pastyla i spacer na świeżym powietrzu

Gość hyto
Jablka + duze ilosci wody mineralnej pitej malymi lykami (chwile trzymac w ustach) + swieze powietrze - stres = poprawa :)

Gość 25kropa123
Dziękuję bardzo! Wasze sposoby naprawdę pomogły ;)

Gość felicjannna
masakra , ja przedawkowała nikotynę kilkarazy - do tego miałam koltoanie serca. straszne goraca na twarzy i glowy. teraz rzuciłam palenie ale znisczyłam sobie zdrowie fajkami :/

Gość Kati1980
No właśnie ja się w końcu doigrałam. Paliłam, rzucałam, znowu paliłam i rzucałam i tak od wielu lat. Wczoraj w sytuacji stresowej znowu postanowiłam przeprosić się z nałogiem, kupiłam paczkę i więcej niż jej połowę wypaliłam w ciągu 3 godzin. Skutki są takie, że jeszcze nigdy w życiu tak źle się nie czułam jak dzisiaj. Ewidentnie zatrułam sobie cały organizm - wymiotuję cały dzień, mam bóle żołądka, kołotanie serca, drgawki i jest mi przeraźliwie zimno. Jestem kompletnie osłabiona. Modlę się aby wrócić z pracy do domu, położyć się spać i obudzić się mądrzejszym i bardziej kochającym siebie człowiekiem. To straszne jaką krzywdę człowiek jest w stanie sam sobie wyrządzić. Ratuję się tylko wiarą w to, że po tym koszmarze już nigdy nie sięgnę po papierosa! Trzymajcie za mnie kciuki!