Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Sperma na zewnętrznej stronie dłoni.

Polecane posty

Gość ludzki przedmiot

Mężczyzna nakierowuje wytrysk ejakulatu na dłonie kobiety. Płeć piękna czuje ciepło. I czy coś jeszcze?:( Dziewczyny podnieca Was to? Chłopacy próbowaliście?

Czy po każdym zdaniu musi być smutna morda? :( No, prawie każdym.

Gość ludzki przedmiot
Nie. Chyba nie. Nie wiem Dek@a. Piszę emocjami. A że smutność mnie przepełnia to widocznie tak musi być.:( Przeszkadza Ci mój nastrój Dek@o?:(

Gość ludzki przdmiot
Akronim- tam konie są, bo boję się sprawdzić?:(

Ludzki, przestań dodawać "@" na końcu. To jest skrót od "Dekalogowatej" i to jest "Deka", ok? Drażnią mnie te smutne mordy, bo przedwcześnie mam syndrom Groundhog Day. :(

Gość ludzki przedmiot
Dobrze Deka, to będę pisał "Deka".:( Mogę w Twojej obecności uśmiechać, ale to nie będzie szczere, wiedz. Czy tego chcesz czy nie?:(

Gość ludzki przedmiot
Ja tylko uprzedzałem Deka. Do twarzy mi ze smutkiem, ale jak chcesz.:(:) A co to jest ten " syndrom Groundhog Day"?:(:)

Sama wymyśliłam, ale oczywiście może się tak zdarzyć, że ktoś już przede mną na to wpadł. Oglądałeś "Dzień Świstaka"?

Gość ludzki przedmiot
Oglądałem. Pamiętam. Jak byłem mały. Każdy następny dzień był tym poprzednim. Smutne, ale prawdziwe.:(:) Czyli o to chodzi Deka?:(:) Nudzisz się?:(

Gość ludzki przedmiot
Cześć Nimfa.:(:) Dla podniecenia po prostu.:(:) Opierasz dłonie o blat stołu, patrzysz chłopcu między oczy, on patrzy Tobie, masturbuje się i tak jak napisałem ciepłą spermę nakierowuje na zmarznięte dłonie.:(:)

Nie nudzę. Nie ma dnia, żebym czuła znudzenie. Tylko że prawie każdy dzień jest kalką poprzedniego. I tak od trzech miesięcy. Wstaję o piątej rano albo o dziesiątej, jeśli zasypiam późno, wyglądam przez okno, od tygodnia jest ciutkę inaczej, bo spadł śnieg, ale widzę to samo skrzyżowanie, te same sklepy z alkoholem i reklamy. I mam wrażenie, że każdego dnia widzę tych samych ludzi, zapieprzających 10 metrów pode mną w swoją stronę, którzy wracają o tej samej porze i robią te same nudne rzeczy. Potem niechętnie ścielę łoże, "oporządzam" kocie kuwety, myję naczynia, koty się drą, wykładam im żarcie, włączam komputer i albo się uczę, albo oglądam seriale, albo gram w sweetaśne gierki na PC, ku pokrzepieniu serc. I tak praktycznie do wieczora, do momentu, w którym nie przyjdzie kuzynka i nie wkur­wi mnie stwierdzeniem, że idzie na imprezę. :(

Gość ludzki przedmiot
Nic nie musisz Nimfo, ale tak to widzę. A gdzie byś wolała patrzeć? Na prącie objęte dłonią?:(:)

czy jak ktoś jest niskiego wzrostu i nie dosięga do pasa, to można mu się spuścić na czubek głowy? no i jeśli tak to czy ktoś wie jakie ma to właściwości dla włosów?czy w substancje zawarte w spermie mogą stymulować odrost włosów?:(

Gość ludzki przedmiot
Życie. Przecież tak każdy ma Deko. Nie możesz chcieć więcej, bo to niesprawiedliwe by było.:(:) To dlaczego nie wyprawisz się na imprezę z kuzynką? Albo sama?:(:) Może problemy trochę Cię przytłaczają? Może boisz się tego, że któryś z przyszłych dni będzie różnił się od wczorajszego?:(:)

Gość ludzki przedmiot
Nimfa, ale oczy to "zwierciadło duszy" i co może być ciekawszego od tego. Penis w dłoni?:(:) Może i mogą Arnold. Sperma podobno odżywcza jest. Najlepiej przekonać się na własnych włosach. Wiesz to przecież.:(:)

"Może boisz się tego, że któryś z przyszłych dni będzie różnił się od wczorajszego?" ­ Ludzki, jesteś obrzydliwy, a jednocześnie genialny. :) Kurczę, muszę coś z tym zrobić. Ale może po Nowym Roku. :(

Gość ludzki przedmiot
Deka, dziękuję za komplement.:) Cześć Ala i znów się mijamy.:( Czyli pobyt w szpitalu przebiegł pomyślnie?:) Do widzenia.:)🖐️:(

Gość ludzki przedmiot
Arnold, aż takiej wiedzy to nie mam.:(:) Cześć Arnold.:(:)🖐️ Nimfa, właśnie że nie, bo niezmiernie rzadko ma się okazje patrzeć w oczy. Na co dzień to się raczej spogląda.:(:(🖐️ Cześć Nimfa.:(:)🖐️

O! Już wszyscy sobie poszli? Ciekawe, czy taka sperma może być dobra na spierzchnieta od mrozu skórę? Zapomnialam wczoraj rękawiczek :(

Nei, to trzeba szybko w rączkę złapać coś ciepłego, co rozgrzeje, przyspieszy bicie serca :-)