Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wewewewewwew

Czy możliwym jest, że facetowi(ktory jest dziwakiem) może podobać się kobieta...

Polecane posty

Gość podobnie jak moze moze
Prawie na pewno tak, całkowicie.

Gość Tak, jest to możliwe.
Zastanawiam się jak ona by się do tego odniosła. Może myśli tak, jak któraś z nas? - nie wiem. Chyba naprawdę narozrabiałeś, skoro uważasz, że przekreśliłeś swoją szansę. Ciężko jest w życiu, gdy nie ma prostych rozwiązań na wszystko - czasem nawet takich radykalnych, ale dających pełną jasność. Chyba dlatego i ten temat trudno rozwinąć, skoro sytuacja przypomina kręcenie się w kółko. Smutne to...

Gość wewewewewwew
podobnie jak może - a cóż to za wyczyn ? Czym się wygłupiłeś? Dlaczego nie chciałeś jej pozwolić by '' się dowiedziała '' ?? Ja również przepraszam za pytania takiej treści lecz to pozwala mi nieco bardziej poznać Wasze stanowisko w tej sprawie... Skąd wiesz, ze Ty jej się nie podobasz? Może Ona również, tak jak i ja pragnęła tylko tego abyś się do niej odezwał? woda toaletowa czy jak Ty tam - desperastko ? a cóż to znaczy ?? Nie jestem desperatką, ani tym bardziej nie jestem sfrustrowana tą sytuacją - chociaż z dwojga złego bliżej mi do drugiej opcji...

Na pewno nie myślała a tym bardziej nie myśli jak któraś z was. wewewewewwew skąd wiem? Po prostu wiem, czasami nie trzeba pytać, żeby znać odpowiedź.

Gość wewewewewwew
a nie dawała Ci żadnych znaków??

@ podobnie jak moze moze: bardzo smutne jest w tym co piszesz używanie czasu przeszłego. Czy gdybyś mógł cofnąć czas, rozegrałbyś to inaczej? x @ wewewewewwew: po sobie wiem, że kobiety nie zawsze dają znaki, paradoksalnie niektóre funkcjonują tak, że im bardziej im zależy, tym mocniej kryją się z okazaniem zainteresowania.

Całkowicie inaczej, choć myślę że w moim przypadku nie było możliwości żeby to się inaczej potoczyło, bez względu na to co bym zrobił. Cóż, przepadło. Następnym razem, a mam nadzieję że kogoś takiego jeszcze w życiu spotkam, będę wiedział czego nie robić i będę wiedział jak się zachować.

Życzę szczęścia.