Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alulka1234

Czy są tu osoby, które nie lubią Świąt?

Polecane posty

Gość alulka1234

Ja w świętach lubię jedynie kolędy i blask światełek choinkowych. Nic poza tym. O radosnych, rodzinnych Świetach nie mówie no w mojej rodzinie takowych nie ma. Wszyscy się ze sobą kóocą, matka płacze przy stole. Bracia skłóceni. Zazdroszczę tym którzy naprawdę mają prawdziwe, rodzinne, pogodne świeta.

Gość nie dajcie sie robić w bambuko
Nie znoszę Swiąt. Jak słyszę kolędy to mnie mdli. Z utęsknieniem czekam aż miną. Dlaczego?? Ze względu na "tradycje rodzinne" polegające na spędzaniu świąt przy suto zastawionym stole. Trzy dni siedzenia jak nie u rodziców, to u teściów (bo by się poobrażali:O) Kurwica mnie bierze jak sobie pomyślę...Najchętniej wyjechałabym na święta w jakieś ciepłe miejsce...Niestety mąż-tradycjonalista, nie chce o tym słyszeć...:O

Gość alulka1234
Hehe:) ale przynajmniej w zgodzie:) Może kiedyś mąż się zgodzi na wyjazd. A moim zdaniem, póki Wasi rodzice zyją, nalezy z nimi spedzac te swieta, ptem gdy ich zabraknie, moze bedziecie czuli pustkę...

Gość nie mająca pojęcia
Jeeezu...Jakbym jeszcze miała słuchać kłótni przy tym stole, już bym chyba ocipiała...:D

Gość nie mająca pojęcia
Też nie lubię tych świąt... Wolę wielkanocne, bo kojarzą mi się z wiosną...:D

Gość Truskawkowa mama...
Ja lubię choinkę, jej ubieranie, robienie świątecznych pierników na choinkę z moją córcią, kolędy, ten nastrój kiedy pada śnieg i pachną mandarynki w domu i świeżo upieczone ciasto. Lubię spotkania z rodziną (swoją - nie z teściami :)). Nienawidzę gotować, biegać za prezentami, zastanawiać się czym kogo uszczęśliwić :/ Poza tym moim rodzice są po rozwodzie więc nie lubię widzieć się w święta z moją macochą i składać jej życzeń, całować się. A FUJ! Patrzeć na tatę, który za wszelką cenę stara się udowodnić jakie idealne jest jego nowe małżeństwo i nowe życie z nową rodziną.

Gość nie mająca pojęcia
Choinkę ubiera mąż, bo ja bym jej wcale nie przynosiła...Za to chętnie ją potem rozbieram i wynoszę do schowka...:D

Gość smutna97587
ja w tym roku mam paskudne święta, osobno mąż, osobno ja nie chce mi się nic, nawet choinki ubierać

Gość a wiesz, ze bedziesz miala
nie znoszę świąt w tym domu :o Marzy mi się własny dom i spokojne święta w samotności. MAm nadzieje, ze to osiągne:)