Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trzy, dwa, jeden, zero, start

Portale randkowe

Polecane posty

Witam! Chciałałabym poznać waszą opinię na temat portali randkocwych. Co o nich sądzicie? Poznaliście tam kogoś interesującego? Moze jesteście w zwiazku z osoba poznanaą wlasnie na takim portalu? U mnie wyglada to nastepująco, rok temu zalogowalam się na jednym z takich portali, bylam przerażona. Jako romantyczna dusza, chcialam znalezc prawdziwą milosc, spotkac kogoś interesujacego, a w kolko proponowana mi spotkania bez zobowiazac, seks... Bylam na paru randkach, okazaly sie klapa, wiec usunelam konto. Pare miesiecy poniej zalogowalam sie na innm poralu z nadzieja, ze jednak to bedzie to... i bylo :) Pierwsza osoba, ktora do mnie napisala byl moj obecny partner. Jestesmy razem kilka miesiecy i wszysko uklada sie swietnie. Z jednej wiec strony pozostal niesmak, lecz juz z drugiej, totalna wdziecznosc, bo dzis nie byloby przy mnie tego wyjatkowego kogos...

Czym są portale randkowe dla nas ? Blogoslawienstwem, czy przeklenstwem? Czasem naslucham się, ze sami zdesperowani ludzie tylko tam wchodzą, ze to miejsce powinno nazywać sie seks portal bo tylko z zalozenia o seks tam chodzi... Jak myslicie ?