Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jak znaleźć pracę w Polsce po studiach?

Polecane posty

Gość saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Czy to aż tak trudne jak mówią? Ile jest mniej więcej chętnych na jedno miejsce pracy? Bo patrząc na ogłoszenia w Internecie to mają one po 200 - 300 wyświetleń każde

Gość sarusss
powiem tak moja kuzynka jest po studiach zrobila dwa kierunki i pracy nie ma,ja dawalam cv do sklepu to czekalam dwa miesiace na odpowiedz bo szefowa na jedno stanowisko pracy miala 300 cv i nie wiedziala kogo wybrac masakra,

Gość internet jest dla slabych
patrz na to forume chociaz. jesli cie interesuje dobra praca pochodz sama po zakladach pracy ktore cie interesuja a nie czekaj az one zaczna sie oglaszac

Gość bvcddjwejkjd
- tato tato, co to jest "praca"? - nie wiem, idź spytać dziadka. :D

Gość pomocnik1234u89
to tak naprawdę zależy. jednemu sie udaje szybciej innemu wolniej. ja osobiście szukałem pracy prawie pół roku i też łatwo nie było. całe szczęście sam fakt chodzenia na rozmowy sporo mnie nauczył. opisałem swoje przemyślenia i porady na swoim blogu http://motywacja-blog.pl/2012/07/13/jak-odnalezc-sie-na-rynku-pracy-bez-doswiadczenia-zawodowego/

ja szukałam miesiąc, jak mnie wylali to potem siedziałam bez pracy, bo miałam coś zaklepane w Niemczech ale nie wyszło, potem też szukałam miesiąc, ale jak nie dzwonili to po 2 tyg się załamywałam ale ja w bardzo dużym mieście, i zawsze jak już znajdowałam to nagle inni dzwonili, wszystko z Gumtree, bez znajomości

Gość nanananananakkakakaka
może ja się pochwalę... wybrałam Iś, jednak po miesiącu zrezygnowałam i za rok podjęłam studia ekonomiczne, bo: 1)ciekawy i bardzo przydatny kierunek 2)akurat jak skończę mgr moja mama odchodzi na emeryturę i zajmę jej stanowisko-pracuje jako zastępca głównej księgowej w pewnej firmiexD haha szczescie haha

Gość alamakotaotataa
a ja sie zastanawiam jak ja wylecialam z pracy tak najbardziej. tu niedaleko. ze nic nie rozumiem - nieeee. nie mam zadnej motywacji. wiecie jak? ze PRZEPISY to sa na obiad. to sa jedyne przepisy dla jakich warto sie stosowac i tak sie mnie pozbyto. zeby nie bylo, ze tak a nie inaczej. bo teraz beda kombinowac, ze co ja to sobie nie mysle. tak wylecialam i z tego mi sie wszystko w glowie pokrecilo. ja nie moge. a zatem no coz...swoj ciagnie do swego. a w polsce po co sa sady? po to sa sady zeby byly prady. ja tak uwazam. a panstwo? po to są sądy zeby były prądy. tak wylecialam ostatecznie dla siebie. ze nie mialam pradu. doslownie. pasuje :(

Gość alamakotaotataa
ale nie uwazacie ze przy takim mysleniu zostaje im...jesc prad? bo chyba nie sale gimnastyczna. zeby nie bylo, ze za wysoko mierze, a przeciez panie maja dzieci. to niech im przypna elektrody do glowy bo po to sa sady, zeby byly prady. a przepisy zeby byly wszedzie lisy ja na to i tyle :( to jest rozmowa w polsce - ja nie moge :(

Gość alamakotaotataa
albo nie - po to sa przepisy , zeby wlaczac DLUGOPISy. pasuje? i tyle :(

Gość alamakotaotataa
po to sa przepisy zeby wlaczac dlugopisy na prad. ps. a czemu przegralam poraz drugi? bo mialam taki sad, ze najbardziej cenil...prad. i tyle :(

Gość alamakotaotataa
po to jest sad, zeby byl prad. i dlatego sady najbardziej cenia prad. a jeden sad ceni jeden prad. i tyle. a kto ceni planete w polsce? no niby cenia,ale... :(

Gość alamakotaotataa
a czy wpolsce moze miec w dupie swad jak przylozy napiecie na spartaczone zdjecie? moze miec?

Gość alamakotaotataa
matura wam zostajhe w polsce. reszta to w ogole - ta matura tez.ale zeby nie bylo, ze zostalam oddana na zawod. NA jakies rozsadne COKOLWIEK. na mature. tyle tu po mnie...nie wszystek umre... chociaz taka matura. lepsza juz dupa szczura anizeli polska matura. albo moze tak lepsza zupa ze szczura anizeli polska ... ogolnie i tyle :( a dupa tez - takie cyganstwa :(

Gość ania jukil
ja szukałam głównie w necie, zazwyczaj na http://top-ogloszenia.net/Praca-11 i po kilku miesiącach znalazłam. jestem szczęśliwa bo mam stałą, dobrze płatną pracę