Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lelinkazmartwionalysa

Mam 22 lata i lysieje. Nie wiem co robic, a lekarze nie pomagaja.

Polecane posty

Witam. Jestem dziewczyna niedlugo skoncze 23 lata. Od roku zaczelam lysiec. Robily mi sie zakola i wlosy wypadaly. Wtedy pomyslalam zmeczenie. Potem poszlam zbadac tarczyce i wyniki byly ok. Testosteron tez ok. Nadal wypadaly mimo, ze bralam belisse i witapil. Udalam sie do dermatologa i trychologa. Trucholog stwierdzil, ze wlosow jest coraz mniej ale nie ma skory glowy i cebulki nie sa martwe, a dermatolog bez ogladania glowy przepisal mi Loxon 5 % i Alpicort E, ze mam to srosowac naprzemiennie tydzien to a potem tydzien tamto. Boje sie tego stosowac bo to sterydy :( Co mam zrobic?? Czy mieliscie takie problemy? Podobno po loxonie bardziej wypadaja i rosnie owlosienie na innych partiach ciala :( zaraz zalacze zdjecia. prosze o porady, dziekuje.

Gość obierki
niedługo ci fiut wyrośnie

Gość Mam17lat
i prawdobodobnie schizofrenie a ty mi p**** ze lysiejesz

Gość Monika_Kraków
Znajoma miała ten sam problem i jej pomógł preparat folixin, przestały jej wylatywać włosy i stały się grubsze i jędrniejsze: www.follixin-tabletki-na-porost-wypadanie-wlosow.098.pl

Gość kolony55
Polecam również zabiegi kosmetyczne (czy to już medycyny estetycznej nie wiem ;) np. peptydowa terapia włosów. Moja kumpela była na takiej w Bellisanie. 4 zabiegi co 2 tygodnie, po tym czasie naprawdę czupryna jej się zagęściła a kupony odcina do dziś.