Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Renata2.

Jak smacznie usmażyć karpia ?

Polecane posty

Gość Renata2.

W tym roku pierwszy raz chcę usmażyć karpia. Jak się do tego zabrać ? Będę wdzięczna za wskazówki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lotta 23
1- sparzyć tuszkę karpia gorącą wodą, nożem zeskrobać szlam 2-pokroić, natrzeć solą 3-obłożyć tartymi warzywami- marchew, seler, pietruszka, cebula, czosnek 4-odłozyć w chłodne miejsce (balkon) na 2 dni 5- umyć i osuszyć 6- panierować i smażyć na oleju + masło , najlepiej piecze się w pikarniku

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×