Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikita 89

zycie jest sprawiedliwe...

Polecane posty

Gość nikita 89

chciałabym wam opisac moja historie, mam 23 lata, dziecko 2 letnie, wpadłam. ale bardzo je kocham. mam faceta. i własne mieszkanie, kupilismy, 94 m2. mam w domu najlepsze sprzety, auto, kupione na raty. ale wazne ze 2 letnie. kupione na raty bo kasy nam nie starczyło. nie brakuje mi na kosmetyczke, dobre ubrania. pracujemy obydwoje, niczego mi nie brakuje. Nic nie dostalismy od rodziców bo ich nie stac, sama miesiecznie wysyłam im kilka stowek. gdy miałam 18 lat wyjechałam za grance, tam poznałam faceta, obydwoje na poczatku zylismy jak biedaki zreszta pozniej też. odkładalismy wszystko. uzbierała nam sie fajna sumka. Za co moglismy kupic wszystko to co teraz mamy. KAZDY JEST KOWALEM SWOJEGO LOSU. Dlatego wkuriaja mnie osoby które nic nie robia i użalaja sie nad swoim zyciu. Jak sie chce to i mozna, podejzewam ze nie które 40 nie maja tyle co ja. Ale ja na to zapierdalałam i dalej zapierdalam.

Gość ania z kielieckiego....
nie kazdy

Gość prawictwo pospolite121
jesli jest sprawiedliwe to dlaczego umieraja ludzie w wieku 33 lat na jak ostatnio Polska siatkarka ? Agata mroz .. Zycie nigdy nie bylo i nie bedzie sprawiedliwe

Gość fgtykjg87
A co w tym dziwnego ? Ja mam 24 lata i mam własny dom, samochód i świetnie mi się powodzi. Zarabiam 2,800 na rękę + dodatki, dom na kredyt, samochód na kredyt, po opłaceniu rachunków i kredytów zostaje mi 1300zł na życie i jest pięknie a Ty się chwalisz jak byś co najwyżej 6 w totka wygrała.

Gość Pan dobry jak chleb
blogoslawieni Ci co pracuja w znoju i trudzie by placic kredyt w banku narodu wybranego

Gość nikita 89
własnie mam sie czym chwalic, jak bys wyszła z biedy taka jak ja w domu miałam, ze na chleba w domu nie mielismy, nie raz mama plakała ze do gara nie miała co włozyc. a ja nic nie dostałam sama na wszystko zapracowałam. i to mnie cieszy najbardziej. jak sie chce to sie moze.

Gość fgtykjg87
Ja też na wszystko sam zapracowałem i co z tego ? brawa mają mi bić ? Życie jest niesprawiedliwe i to cholernie, nie dawno pożegnałem mojego kolegę, mam 26 lat i zmarł na raka. Chłopak od skończenia szkoły ciężko pracował i starał się żyć jak najlepiej, nikomu nigdy nie zrobił krzywdy, zawsze pomocny i uczynny i co ? los chciał tak że kazał się mu 4 lata męczyć brać ciężkie chemie a na koniec kiedy był już kompletnie wykończony zabrać go do ziemi.. i takie jest właśnie życie, cholernie niesprawiedliwe.