Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hatersz

czy ktoś z Warszawy ma może brudną wodę cieknącą z kranów?

Polecane posty

Gość no chyba kazdy?
:O

Gość Jesus Luz
zapytaj kto ma czystą, lista będzie krótsza ;)

Gość EleGannt
co z tego, że w nowych budynkach są nowe instalacje wykonane z PCV, co z tego, że w starych budynkach zostały wymienione instalacje na PCV , skoro do budynków woda jest dostarczana rurami, które mają 50 lat i wszystko jest zardzewiałe , woda w kranach ma smak rdzy

jakość życia widziana oczami ludzi mieszkających poza tym miastem niestety mnie nie obchodzi, bo nie żyje mi się tu źle :( obchodzi mnie, czy komuś może rdzawa woda cieknie z kranu i czy myje się w tym, myje naczynia, etc. :(

EleGannt a niechże smakuje nawet bananami, chcę tylko wiedzieć, czy mogę bezpiecznie wykonywać ww. czynności w żółto-rdzawej wodzie, bo woda bezbarwna jednak nie wywołuje we mnie aż takiego obrzydzenia jak ta :(

"w wiosce", pomarańczko :( "w" :( jeśli oczywiście wioską można nazwać społeczność liczącą prawie milion osób

Gość EleGannt
hatersz namawiam jednak aby filtr zainstalować

EleGannt dzięki za radę, ale filtr nie zainstaluje się w pięć minut, a ja muszę wiedzieć, czy nic się nie stanie, jeśli się w tej wodzie umyję :(

Gość czyli masz kompleks
skoro sie tlumaczysz skad jestes. stawiam ze wioska na kaszubach ci sa najgorsi i kazdy mowi ze z3city

Gość Nie zapominaj o Nowym Sączu
tam każdy jest z Krakowa:classic_cool:

jestem, skąd jestem :( jeśli tak na to spojrzeć, pomarańczko, to każdy jest ze wsi, a zwłaszcza rodowity Warszawiak :( ale nie przychodzę tu po przepychanki, które nic nie wnoszą :) tylko po informację, czy ktoś już był w takiej sytuacji i nie bał się skorzystać z takiej wody :(

Gość czyli jedna z dwoch powyzej
:D

Gość dfsdfsf
kup sobie filtr taki na kran zakładany

naprawdę się cieszę, że ktoś mi doradza filtr i na pewno to zrobię w przyszłości, ale muszę się umyć t e r a z i szczerze mówiąc ciarki mnie na myśl o tym przechodzą :( ta woda jest po prostu obrzydliwa

nieaktualne :) woda zdecydowanie przybiera swą zwykłą barwę - bezbarwną :) to było chyba przejściowe