Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfsfjsdjfsdh

waze 75 kg!!!! ale nie wygladam w ogole, skad ta masa???

Polecane posty

Gość no to chciałabym zobaczyc to
a gdzie Ty zmierzyłaś te biodra?

Gość dsfsfjsdjfsdh
nie jestem szczupakiem, tego nie mowilam

110 cm w biuście i tylko 90 cm w biodrach??? toż to jakiś kulturysta FACET może mieć takie wymiary:D gdzie Ty te biodra zmierzyłaś, opisz dokładnie

Gość oijvoi3vjio3jvoivj
Jasne, ze mozliwe. Ja warzac 73kg mialam rozm. 40 i wszyscy dawali mi 10 kg mniej. Sama sie zastanawiam jak to mozliwe, ale zawsze dawali mi 10kg mniej. Kolezanki wazace 60kg zakladaly sie ze mna, ze mamy ta same wage, nikt nie wierzyl.

Gość dsfsfjsdjfsdh
bo ze stanikiem nie chcialo mi sie rozbierac wiec to jest przez ubranie wszytsko to odejmij w biuscie ale nie mam pushupow duzych

Gość andzia49kg
fota!😠

Gość prawictwo pospolite121
w ubraniu czasem nie widac ile kto waży . Gdy nosisz zbyt duze rozmiary bluzek

Gość tytytyty45
przy tych wymiarach, które podałaś, to jak najbardziej można ważyć 75 kg, nie widzę przeszkód, a koleżanki są chyba po prostu miłe:)

Gość dsfsfjsdjfsdh
ale glupio tyle wazyc, a dobrze sie czuje w swoich wymiarach, alejak ktos zapyta ile waze to obciach

Gość tytytyty45
"110 cm w biuście i tylko 90 cm w biodrach??? toż to jakiś kulturysta FACET może mieć takie wymiary" czemu jak facet? chyba bardzo duzy biust nie musi iść zawsze w parze z ogromną dupą..

Gość tytytyty45
no cóż baby są jednak głupie- wskaźnik wagi najważniejszy i reszta się nie liczy- dowodzą tego np różne tygodniowe kapuściane głodówki, gdy zrzucają 5 kilo wody i zawartość jelit i zero tłuszczu i cieszą się że schudły, mimo że nie schudły.. no i ten temat.

no napiszesz gdzie zmierzyłaś te biodra? bo nie wierzę, że tam gdzie należy:D w życiu nie widziałam kobiety z takimi proporcjami to proporcje dla mężczyzny do tego uprawiającego kulturystykę

Gość a co stoi na przeszkodzie
bys pokazała zdjęcie sylwetki?

Gość abradabra
sluchajcie,ja przy 173cm waze 70 i w teorii jest to za duzo.Ale w praktyce-moja idealna waga.Mam tzwn grube kosci i 100cm w biuscie.Kiedy wazylam mniej-60-65-bylam "koscista",kiedy wiecej-76-tez juz niezbyt...Dlatego brzmi ciezko,ale ...

Gość abradabra ale Ty jesteś
już 5 cm wyższa, a to spora różnica

Gość ja jestem bardzo ciekawa
jak faktycznie autorka wygląda, bo wymiary i waga niewiele mówią

Gość ja tez waze duzo a nosze male
rozmiary. Wynika o z tego,ze mam ciezkie kosci,niezbyt dluga szyje i niezbyt dlugie nogi ( to dodaje wzrostuu, a takie ;lydki czy szyja duzo nie wazą.).

Gość pannaklaudia
tak, tez kiedys wazylam 75kg przy 170cm i myslalam sobie ze wygladam super i w sam raz. 103 w piersiach, ze stowka w biodrach, talia 75cm. myslalam tak do czasu gdy zobaczylam sie na zdjeciu! a to ze jakis koles z kebaba na Ciebie patrzy czy inny facet na ulicy nie oznacza ze pala z zachwytu. rownie dobrze moze sobie myslec ze masz plame na spodniach. wzielam sie w garsc i teraz mam 95/62/93, a waze 63kg i jeszcze nie jest idealnie. ciezko pracuje na lepsze efekty i Tobie polecam to samo.