Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr tiklisss

Prosze o pomoc...REZYGNACJA Z NR..

Polecane posty

Gość mr tiklisss

Witam. W lutym konczy mi sie umowa z orange..pod zadnym pozorem nie chce jej prz\edluzac gdzyz nie ja korzystam z tego nr i nie chce by ta osoba dluzej korzystala gdyz nie placi regularnie i wszelkie dlugi w razie czego spadna na mnie. Jak napisac rezygnacje? Czy mam napisac ze nie ja korzystam i czy musze podawac powod? Czy po zrezygnowaniu ten nr bedzie wylaczony i ta osoba nie bedzie mogla juz z niego korzystac.?

Gość Franek Kimono i Wielki Szu
piszesz wypowiedzenie umowy z dniem x wypowiadam umowę o swiadczenie usług .... podpis

na miesiąc przed złóż rezygnacje w salonie. tak by Ci wyłączyli numer wraz z cyklem billingowym. inaczej umowa przechodzi na czas nieokreślony i rachunki de facto bulić będziesz musiała. licz się też z tym że po złożeniu rezygnacji będziesz torpedowana telefonami z WYJĄTKOWO korzystnymi ofertami, tak byś tylko pozostała w sieci nadal.

Gość mr tiklisss
tylko ja nie mieszkam w kraju i nie mam jak isc do salonu

to napisz upoważnienie i niech ktoś zaufany się wybierze do POK-u. albo zadzwoń na 510100100 na infolinie i się dowiedz czy musi być to osobiście czy może być jakiś skan/faks. sorry, ja aż tak dokładnie to już nie orientuje się w procesach obsługi klienta.

Gość mr tiklisss
moj brat ma upowaznienie notarialne do zalatwiania moich spraw w kraju, a czy moglbym napisac oprocz tego mailem?

Gość 5456465465465
a wogole to mozesz ograniczyc rozmowy do pewnej kwoty. wylaczyc wszystkie dodatkowe uslugi i wprowadzic haslo abonenckie tak by osoba korzystajaca z telefonu nie mogla nic zrobic sama.

Gość mr tiklisss
zostaly 2 miechy wiec nie chce juz byc taki zlosliwy..chce poprostu dopilnowac zeby umowa nie zostala przedluzona..a osoba ktora korzysta obecnie z tel.jest zdolna nawet do sfalszowania mojego podpisu,

Gość Emmett Fitz-Hume
Niepotrzebne żadne upoważnienie. Wyślij sama z zagranicy listem poleconym wypowiedzenie umowy z dniem..... i tyle. :classic_cool:

Gość mr tiklisss
podobno musze to zrobic osobiscie, kazali mi napisac na BOK, Michail a jak to sformuowac? napisalem ze " Ja taki i taki, zamiszkaly tu i tu wnosze o nieprzedluzenie umowy po terminie na ktory zostala zawarta, konczacej sie z dniem....oraz wraz z koncem umowy rezygnuje z powyzeszego nr." moze tak byc? do tego podpis i scan mojego dowodu

Gość mr tiklisss
Wyslalem dzisiaj meila z potwierdzeniem odbioru ze wnosze o nieprzedluzenie umowy po terminie na ktory zostala zawarta oraz wraz z koncem umowy rezygnuje z powyzszego nr..podalem swoje dane i skan dowodu, wszystko podpisane, mam nadzieje ze tyle wystarcza

Gość Agnieszka Jagiełło
musi byc tresc rezygnacji z podpisem. Jak wysylasz mailem to musi byc skan pisma.