Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gvtyv

Czy korzystal ktos z Was z wrozb przy pomocy smsów?

Polecane posty

Gość gvtyv

Sprawdzily Wam sie? Co o tym myslicie?

Gość fyur6
Korzystałem dwa lata temu jak podejrzewałem moją dziewczynę o zdradę i do dzisiaj nie mogę w to uwierzyć ale wszystko co mi odpisali było prawdą totalną prawdą i się sprawdziło.

Gość Blondynka____
Kiedyś pytałem i nic się ni9e sprawdziło, wręcz przeciwnie. Totalna ściema

Gość emigracjaaaaaaaaa
znam osobe, ktora kiedys pracowala jako "wrozka" odpisujaca na te smsy - tj wymyslala cos byle bylo

Gość gvtyv
Mnie tez sie kiedys sprawdzilo, ale tylko na jakis czas. Ostatnio znalazlam jednak niepochlebne opinie na ten temat, ze to niby nie sa prawdziwe wrozki tylko jacys studenci dorabiajacy sobie. I tak sie zastanawiam czy warto. Co prawda tamto spelnilo sie, chociaz szanse byly marne, ale przyznam ze opinie ktore przeczytalam zniechecily mnie.

Gość sidjsjfn
nie szkoda wam pieniedzy? i zycia? na takie smsy odpowiadaja studenci politechniki po godzinnym szkoleniu. pracowalam w branzy wiec wiem ;)

Gość fyur6
U mnie było tak że wróżka mi odpisała : Że moja dziewczyna ma kontakt z facetem który jest starszy od nas o dobre 20 lat i spotyka się z nim w sklepie, jest troszkę nieufna wobec jego zamiarów ale on budzi w niej respekt i ona czuje się przy nim dobrze. Później wróżka odpisała mi że moja dziewczyna mieszka u niego w domu i zajmuje się zwierzętami a on często bywa w pracy. Okazało się że moja laska miała romans z 52letnim kolesiem właścicielem sklepu, po jakimś czasie u niego zamieszkała ( koleś miał parę kotów w domu i dwa psy i moja dziewczyna tymi zwierzakami się zajmowała kiedy on był w pracy ) Nakryłem ich na gorącym uczynku jak wracali razem z zakupów.

Gość gvtyv
sidjsjfn no wlasnie tez o tym czytalam. Wczesniej zachecona tym, ze kiedys sie sprawdzilo, mimo ze szanse naprawde byly male, to teraz jednak szkoda mi pieneidzy i czuje sie oszukana.

Gość gvtyv
fyur6 to bardZo ciekawe, a moze z tymi wrozbami to jak w zyciu. Mozna trafic na kogos uczciwego, albo na naciagacza? Co o tym myslicie?

Gość fyur6
Właśnie nie wiem nie mam pojęcia czy to była taka prawdziwa wróżba czy zwykły przypadek który idealnie wszedł w odpowiednim miejscu i w odpowiednim czasie. Mało tego wróżka napisała mi że oni poznali się w internecie a on ma syna z pierwszego małżeństwa co też było prawdą. Do dzisiaj jestem w szoku/

Gość raz zadałam pytanie
2 lata temu pytanie było konkretne i na temat, a odpowiedź totalnie wymijająca jakiej udzielić mógłby każdy:O do dziś bombardują mnie sms-mi o tym, że maja dla mnie jakąś sensacyjną wiadomość dotyczącą mojego życia uczuciowego, zawodowego, zdrowia, rodziny itp.:O masakra jakaś:O już tak mnie to wkurza 😠

Gość sidjsjfn
przeciez tu chodzi tylko o manipulacje, osoba taka wyciaga z Ciebie jak najwiecej informacji i mowi Ci to co chcesz uslyszec. raczej nie chca komus zaszkodzic. jezeli mialabym dar wrozenia to mialabym swoj wlasny gabinet i nie bawilabym sie w smsy.

Gość gvtyv
Mnie tez zadziwila kiedys rok temu taka wrozba. Dla mnie wydawala sie calkowicie nierealna, bo uwazalam swoj zwiazek za kategorycznie zamknieta sprawe. Wlasciwie szanse na powrot byly jak wygrana w totolotka, a jednak spelnilo sie.

Gość sidjsjfn
sa tez babki, ktore sa zafascynowane tarotem i stawiaja karty, bo naprawde w to wierza. sa tez takie, ktore w to nie wierza, a maja taka prace.

Gość gvtyv
sidjsjfn tylko, ze ona nie zadawala mi zadnych pytan. To ja zadalam pytanie, otrzymalam konkretna odpowiedz, calkowicie na temat. Nikt tez nie probowal mnie naciagac na kolejne smsy. To moze akurat trafilam na nienaciagaczy?

Gość fyur6
Ja mialem tak samo wlasnie, nikt mi nie zadawal pytan, to ja zadawalem pytania i to jeszcze tak zeby w razie czego nie moglo dojsc do oszustwa i jakiez bylo moje zdziwienie kiedy wszystko sie idealnie sprawdzilo ?

Gość gvtyv
Nie wiem. Zastanowie sie jeszcze, czy sprobowac jeszcze raz. Przyznam, ze mam pewne rozterki. Moze skusze sie. W koncu te 3 zlote to nie majatek, najwyzej sie nie sprawdzi.

Gość gvtyv
Lidka jak w zyciu jest w miare dobrze to latwo wygadywac takie rzeczy. Gorzej jak zycie da nam cios po ktorym ciezko sie pozbierac. Wtedy lapie sie kazdego sposobu, ktory da jakas sile i nadzieje. W sumei nei wiem co o tym myslec. Byc moze jest tak, ze niektore osoby to rzeczywiscie prawdziwi wrozbici, Spotkalem sie tez z takimi wypowiedzialmi w internecie. Moze tez nie warto wrzucac wszystkich do jednego worka. Nie wiem... Temat na pewno na czacie, bo mysle, ze wiele osob nawet z czystej ciekawosci skorzystalo z takiej formy.