Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tychcoo

kobiety to szmaty, które patrzą tylko na kase - dzisiejszy dowód

Polecane posty

Gość Pani Jadzia

To nie czasy a natura. Natury nie oszukasz ;)

Dnia 13.12.2012 o 17:41, Gość tychcoo napisał:

jeździłem dziś autem kolegi - nowym zajebistym BMW.. i kiedy mijałem jakieś kobiety w wieku 18-30 to dosłownie każda się na mnie gapiła a jak nacodzien jeżdze swoim golfem 3, to żadna nawet głowy nie odwróci w moją strone żal mi was kurwy 😮

Parafrazując, kiedy jadę swoim autkiem, ogląda się większość ludzi. Typowa reakcja dla obojga płci w sytuacji, kiedy coś wykracza poza codzienną przeciętność i pozostaje nieosiągalne. Żal mi tylko tych, którzy zabawkami potrzebują ukryć ułomność charakteru i kompleksy oraz tych, którzy interesują się z wyrachowania. Pasja jest pasją, a sam złom na kółkach pozostaje niczym innym, jak złomem na kółkach.

Gość taki jeden on
6 minut temu, Nenesh napisał:

Żal mi tylko tych, którzy zabawkami potrzebują ukryć ułomność charakteru i kompleksy

Wlasnie wyrazilas tutaj wyzszosc nad tymi z drogimi zabawkami. Poczulas sie lepsza od nich bo nie jestes w posiadaniu drogiej zabawki, a piszac o tym ukrylas ulomnosc charakteru?

17 minut temu, Gość taki jeden on napisał:

Wlasnie wyrazilas tutaj wyzszosc nad tymi z drogimi zabawkami. Poczulas sie lepsza od nich bo nie jestes w posiadaniu drogiej zabawki, a piszac o tym ukrylas ulomnosc charakteru?

Spodziewałam się podobnego zarzutu 🙂 Nie wyraziłam ''wyższości',  ale świadomość na temat tego, czym te ''drogie zabawki'' są w istocie, jak również odniosłam się do konkretnej, określonej grupy osób nimi zainteresowanych. Nie ''poczułam się lepsza z braku posiadania'', jako że wyraźnie dałam do zrozumienia, że jedną posiadam oraz napisałam wprost, co ona dla mnie znaczy. Wystarczy czytać ze zrozumieniem, naprawdę.