Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnaaaa987

Boje się... Czy to ciąża ???

Polecane posty

Gość Czarnaaaa987

Witam. Mam 23 lata w pażdzierniku zaszlam w ciąże bardzo się ucieszyliśmy bo już dość długo staramy się o dzidziusia... ale niestety to była wczesna ciąża biochemiczna nie miałam robionego zabiegu bo organizm się sam oczyścił. Następna miesiączka pojawiła się terminowo cykl 28dnoiwy. Nie przerywaliśmy staran bo lekarz stwierdził że nie było ingerencji z ich strony i nawet na drugi dzien mogę być w ciąży. 19 listopada miałam miesiączke... piersi zaczeły mnie już boleć 6.12 czyli 2 tyg przed @ zawsze to był jakiś tydzień albo mniej trochę częściej chodzę do toalety mam podwyższoną temperaturę 37.2 dodam że nie jestem przeziębiona... kupiłam test ale czekam na @ a 19.12 chce iść do lekarza... strasznie się boje że sytuacja może się powtórzyć czy to możliwe że to są wczesne objawy ciąży?? Pozdrawiam

Możliwe, ale możliwe także że to Twoja psychika.... nie spiesz się i zrelaksuj - stres też źle wpływa. Lekarz tak wcześnie nic nie pomoże i nic nie powie. Życzę CI z góry wszystkiego dobrego. Jeżeli jednak i tym razem by nie wyszło , najpierw badania potem ciąża. Ja straciłam trzy. Buźka

Gość Czarnaaaa987
Do JoannaJ Wiem że może już świruje ale bardzo bym chciała żeby tym razem się udało... dzisiaj nawet moja mama zwróciła mi uwagę że dużo jem i że może znowu "załapałam" ale szybko ją zbyłam nie chce nikomu w domu mówić żeby nie zapeszać...a dni do @ strasznie mi się ciągną... Dziękuję Ci i również życzę powodzenia :)

Najważniejsze faktycznie żebyś się nie denerwowała. Poczekaj spokojnie. Wiem, że łatwo się tak mówi ale Twoje nerwy i tak nic nie dadzą a mogą zaszkodzić, tym bardziej, że już raz naprawdę Ci się nie udało.

Gość Czarnaaaa987
Do Karolina0912912 Z testem chcem poczekać przynajmniej do dnia miesiączki tzn 17.12 już jest kupiony i czeka....