Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diewoćka

urząd pracy

Polecane posty

Chciałabym się zapisać do Urzędu Pracy,( studiuję zaocznie) , nie mam w domu świadectwa ukończenia szkoły średniej. Mam natomiast świadectwo maturalne ( dojrzałości). Czy ono moze zastąpić świadectwo ukończenia szkoly? czy musze wybrać z uczelni je....nie wiem czy jest taka możliwość w ogóle.

Gość mozesz..............
szukać pracy na własną rekę . dla pocieszenia powiem ci ze w urzedzie pracy nie ma ofert - no chyba ze praca w markecie , szwaczka lub budowlaniec

ale ja nie pytam o porade czy warto sie zapisac czy nie warto poprostu z innego powodu musze sie zapisac:) chodzi tylko czy wystarczy swiadectwo maturalne zamiast swiadctwa ukonczenia szkoly

Gość diwoćka
nikt nie wie?:)

Gość kasy kasy ;;;;
slonko mozesz dac nawet z podstawowki kogo to swiadectwo jest po to zeby potwierdzic twoja szkole i tyle pani ma to gdzies czy ty masz aktualne czy nie jesli nie uzna maturalnego wpisze cir wyksztalcenie podstawowo to chodzi

Gość diwoćka
ale ja mam wykształcenie średnie maturalne narazie to jest ważne, studiuje zaoczni, chodzi mi tylko czy świadctwo maturalne bedzie liczylo sie tak jak swiadctwo ukonczenia szkoly średniej-poniewaz to swiadectwo mam na uczlni. pozatym to wlasnie jest kluczowe w dostaniu np stazu itp, to jest wazne czy jestes po studiach czy po sredniej czy po zawodowce, zeby mogli ci oferowac takie prace badz staze ktore mozesz podjąć.

Gość diewocka
moj kochani czy ktos cos wie na taki temat?

Gość xxxxxxxxxrt
jessuuuuuu to idz i zalatw te swiadectwo jak ci a jakims zjebanym stazu zalezy

Gość diwoćka
nie tak sie nie da

Gość diwoćka
mi nie zalezy na stazu, ani na innych takich.mam kase, prace na przyszlosc zagwarantowna, dajcie juz spokuj! poprostu musze na jakis czas sie zapisac, dlatego pytam co was obchodzi po co i w ogol. sami jstescie zje.bani jak bananowce

Gość diwoćka
mi nie zalezy na stazu, ani na innych takich.mam kase, prace na przyszlosc zagwarantowna, dajcie juz spokuj! poprostu musze na jakis czas sie zapisac, dlatego pytam co was obchodzi po co i w ogol. sami jstescie zje.bani jak bananowce