ancymonka21 0 Napisano Grudzień 13, 2012 W jakich dniach beda przeceny i wyprzedaze swiateczne? Nie pamietam jak bylo rok temu, ale naprawde kupilam wtedy bardzo duzo rzeczy ''za grosze''. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Praktycznie wyprzedaze ja sa Napisano Grudzień 13, 2012 a taki oficjalny termin to 26.12 tzw boxing day. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaasiula 0 Napisano Grudzień 13, 2012 Mam w sumie pytanie trochę w tym temacie ;) Mieszkam w Poznaniu ;) Stara prawda głosi, że zarówno w UK jak i USA wiele rzeczy można kupić taniej. Stąd moje pytanie czy jest mi ktoś w stanie powiedzieć cenę iPodów ;P sklepową cenę np właśnie w UK ;) - nie na portalach aukcyjnych ;) Zastanawiam się czy szukanie takiej drogi zakupu ma sens i odbicie w cenie ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ancymonka21 0 Napisano Grudzień 13, 2012 Jest to koszt w granicach 250 jesli chodzi Ci o cene sklepowa, natomiast wlasnie w okresie tych wyprzedazy swiatecznych cena na pewno pojdzie troszke w dol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ancymonka21 0 Napisano Grudzień 13, 2012 250 funtow mialo byc* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 3, 2013 tutaj macie spisane daty rozpoczęcia wyprzedaży za granicą http://www.woman-news.pl/polecamy/ciekawostki/3283-zimowa-wyprzedaz-w-londynie-juz-czas-ja-zaplanowac Zgadzam się, też byłam dwa razy na wyprzedażach i musiałam kuriera międzynarodowego wykupować, bo tyle nakupiłam, a i tak wyszło mnie to taniej, niż gdybym kupiła te rzeczy w polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach