Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze ktos mi wyjasniii

Fenomen bardzo jasnego blondu.

Polecane posty

Witam wszystkich forumowiczów. Powiedzcie mi proszę na czym polega to, że faceci lgną wręcz do kobiet o bardzo jasnych włosach? Sprawdziłam to na sobie (nieświadomie). Gdy byłam jasną blondynką mężczyźni aż lgnęli do mnie (nie interesowało mnie to zbytnio, ponieważ partnera na życie już mam), chodzi mi tylko o to, że wszędzie gdzie poszłam dało się zauważyć ich zainteresowanie mną. Na przystanku obcy mężczyźni prosili o nr telefonu, w autobusie ustępowali miejsca, w sklepie się uśmiechali, często słyszałam komplementy, koledzy w pracy także adorowali. Oczywiście nie mówię tu o wyglądzie solary, bo nie opalam się i nie noszę różowych ubrań. Po prostu zawsze staram się być ładnie ubrana i umalowana, stosownie do sytuacji. Potem miałam włosy brązowe i wszystko ustało, a przecież byłam ta samą osobą-z tym samym charakterem, figurą, stylem ubierania itp. Potem wróciłam do jasnego blondu (lepiej się w nim czułam) i znów wszystko wróciło. Nie są to tylko moje odczucia, podobne kwestie słyszałam od koleżanki która tak jak ja miała bardzo jasny blond, obecnie przyciemniła do rudości. Oczywiście nie mówię, że "wszyscy" mężczyźni lubią taki kolor włosów u kobiet, mówię tylko co widzę z mojego doświadczenia. Powiedzcie mi na czym polega fenomen jasnych włosów?

Gość moja okropna tescioooowka
Cos w tym jest bo moja kuzynka tez jak byla blondyna to faceci sie za nia ogladali na kazdym kroku a potem zrobila takie naturalne i juz przestala miec powodzenie

Gość MATRYNKA Z ELBLAGA_
TA AKTORKA Z M JAK MILOSC KORONIEWSKA TEZ MOWILA KIEDYS ZE JEJ KARIERA ROZPOCZELA SIE DOPIERO JAK ROZJASNILA WLOSY WIEC COS W TYM JEST. FACECIE LUBIA ALBO BARDZO JASNE WLOSY ALBO CZARNE.

Gość Mglisty
Powiedzcie mi proszę na czym polega to, że faceci lgną wręcz do kobiet o bardzo jasnych włosach? To bardzo proste blondynek naturalnych jest mało :) a brunetek jest na pęczki

Tak, ale ten blond jest farbowany, nie naturalny.

Gość Mglisty
po za tym ja nie lubię mocno jasnych blondynek tylko takie troszkę ciemniejsze blondynki z takimi ( złotawymi włosami a nie żółtymi ) :D

Gość Mglisty
Tak, ale ten blond jest farbowany, nie naturalny. Wiem :) dlatego wolę taki ciemniejszy blond trochę taki złotawy ❤️

zazwyczaj naturalna blondynka ma genetycznie powiązane inne cechy, jak niebieskie oczy czy smukła figura i długie nogi oraz ładna cera.farbowana tego nie ma ale faceci o tym nie wiedzą i biorą pod uwagę to co się rzuca najbardziej w oczy

Gość Mglisty
ideał kobiety To ciesz się bo przed chwila oświeciłaś faceta i on już WIE :D

Gość PD z D
durny wniosek.

Gość Mglisty
po za tym bez przesady ja nie wybieram kobiety tylko na podstawie włosów kyrie...

Gość MłodaZonka mezusia
Niekoniecznie jest tak ze farbowana nie ma tych cech. Ja mam wszystkie cechy blondynki ktore byly tu wymienione a naturalny kolor ciemny braz. tez rozjasniam ale delikatnie pasemkami

Mglisty chodzi o pierwsze wrazenie, bo wiadomo ze predzej podejdziesz do kobiety ladnej ( nie mowie tu o kolorze wlosow, bez roznicy czy blondynka niz brunetka), niz do bardzo nieatrakcyjnej.