Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwica chodzaca

potrzebny dobry psychiatra łódź

Polecane posty

Gość nerwica chodzaca

jak w temacie

Gość też nerwica
Hej nie bardzo wiem co masz na mysli piszesz tylko że masz nerwicę ale żadnych szczegółów,powiem ci tak ,masz szanse na jakąś pomoc bo mieszkasz w polsce za granicą to już trudniej o pomoc nie znając języka.... ale trzymam kciuki...pozdro

Gość nerwica chodzaca
szukam dobrego lekarza psychiatry ja w temacie w łodzi

Gość nerwica chodzaca
juz se szukalam ale jak ktos ma dobre opinie to terminy za 3 miesiace, dlatego tu pytam

Gość nerwica stojaca
maciej kowman

Gość Lilianna876
Moja siostra kilka miesięcy temu zakończyła terapię u psychiatry w Łodzi. Poradnię poleciła jej inna koleżanka, a że ona nie miała nic innego na oku to zdecydowała się na terapię u specjalistów, których znała chociaż jedna osoba. Warto zobaczyć, kto tam przyjmuje http://melissamed.pl/psychiatra i umówić się na wizytę. Jakiś czas temu terminy spotkań były dość krótkie, więc to też duży plus, zwłaszcza w przypadku tego typu specjalistów. Całe leczenie też było idealnie dopasowane i dzięki niemu siostra powoli wraca do normalności.

Gość gość
Ja was zaraz ulecze dzieci drogie

Gość gość
Najlepszego psychiatrę dziecięcego jakiego znam to Dr Frątczak w MedArt. Świetna Pani doktor, która ma bardzo dobre podejście do dzieci i radzi sobie z każdym przypadkiem z uśmiechem na twarzy i pełnym zrozumieniem i empatią. Mojej córeczce przepisała bardzo dobre leki i dzięki poradom i wsparciu udało się uratować córeczkę. Polecam gorąco doktor Frątczak.

Gość Magda M.

Zalezy co Ci dolega, jaka pomoc jest potrzebna. Może najpierw dobry psycholog- terapeuta? Na penwo dobrą  pomoc psychologczną dostaniesz w klinice Gutkowska,  poza tym sprawdź bo coś mi się kojarzy że mają tam psychiatre, ale nie jestem pewna. Tam w kazdym razie jet specjalistyczna klinika,  mają  wielu róznych specjalistów ,  moją mamę wyprowadzili z powaznej nerwicy i lęków dlatego wiem ze sa pomocni http://klinikagutkowska.pl/

Gość Kate90

Polecam dr Jakub Artur Bald, mogę z całą stanowczością stwierdzić, że to naprawdę dobry psychiatra w Łodzi, gdyż najpierw ja byłam przez 2 lata jego zadowoloną pacjentką (depresja, napady lęku, agorafobia) a teraz jeżdżę do niego z babcią ciepriącą na chorobę Alzheimera. Przyjmuje na Retkinii ma swoją stronę - jest z nim kontakt przez 24/7 jeśli coś naprawdę bardzo pilnego i jeździ również na wizyty domowe (choć cenowo, to zdecydowanie lepiej przyjechać - dobry więc ma prawo cenić się;-) ma swoją stronę https://jakub-bald.pl

Gość Andzelika

Dobrych psychiatrów mają w PsychoMedic.  Łapcie do nich numer: 42 644 44 44  Jak nie radzicie sobie z jakimś problemem to nie ma co się wstydzić, pomoc specjalisty na pewno Wam pomoże. Od tego przecież są. 

Polecam dr Jakub Artur Bald - świetny lekarz, bardzo mi pomógł - namiar miałam od koleżanki - pomógł jej odstawić benzo, które inni psychiatrzy pisali jej  bez opamiętania i ją straszliwie uzależnili. A ja trafiłam z depresją po rozstaniu- lek.Jakub Artur Bald https://jakub-bald.pl Polecam!!! 

.......A i jeszcze jedno- wystrzegajcie się sieciówek, których jest w Łodzi jest coraz więcej- taka moda z Warszawki -oni zatrudniają profesjonalne agencje naganiaczy, które zamieszczają wpisy na forach i oceny na google - więc myślcie samodzielnie!

Gość Mattty

Też polecam PsychoMedic. Nie pamiętam nazwiska psychiatry do ktorego chodzil ojciec po utracie pracy i innych problemach ale pomogli mu tam i to jest najważniejsze. 

Gość Krystyna

Też chodze do psychomedic.

Jak na razie jestem zadowolona. 

Sprubuj tam. 

Gość Szukam

A znacie jakiś cennik w psychomedic? Którego konkretnie specjaliste polecacie? Poczytałam troche i maja fajne opinie ale nie wiem na kogo sie zdecydowac... jakis pomysl????? 

Gość Hania

Ja byłam w spess medica w Piotrkowie Tryb. i serdecznie polecam. Panie są specjalistkami i wiedzą co robią, miałam kiedyś nerwicę lękową. Teraz to już historia właśnie dzięki nim. Polecam 🙂

Widzę, że nie tylko ja jestem zachwycona doktorem Baldem przyjmującym na Retkinii! Przyłączam się do pochwał i polecam!

Gość Agnieszka

Jeżeli potrzebujecie bardzo dobrego psychiatry, psychologa możecie skorzystać z video konsultacji na platformie psychomedic.online 
-wystarczy wpisać adres w wyszukiwarkę i wyskoczą kalendarze specjalistów.
Recepta zostanie przysłana wam pocztą lub będzie to recepta elektroniczna, zwolnienie L4 będzie elektroniczne.
Doświadczeni specjaliści z Warszawy.

Gość ankaaaa82729

A klinikę PsychoMedic w Łodzi mieliście okazję już sprawdzić? Bo jeśli  nie, to ja akurat takie rozwiązanie Wam polecam. Psychiatra to osoba, która przede wszystkim musi postawić dobrą diagnozę i wprowadzić odpowiednie leczenie, ponieważ to dzięki niemu chora osoba może na nowo zacząć żyć.

Gość MarcoP

W psychomedicu za 160 zł przyjęła mnie lekarka w trakcie specjalizacji (o czym nie było mowy w cenniku, a w reklamie - "najlepsi profesorowie") i sprawiała wrażenie, jak bym był jej pierwszym pacjentem. Fatalne wrażenie.

Gość MartaP

Też polecam dr Jakub Artur Bald na Retkinii.