Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Soullntruder

Dawna miłość

Polecane posty

Gość Soullntruder

kilka miesięcy temu spotykałem się z pewną dziewczyną bardzo mi się podobała zresztą ja jej chyba też i po pewnym czasie naszej znajomości ona powiedziała że musimy się pożegnać poniewaz to wszystko za daleko zachodzi ale i tak esemesowaliśmy ze sobą tylko że po 2tygodniach zaczeła coś kręcić a mnie to denerwowało i powiedziałem jej żeby usuneła mój numer i się z nią pożegnałem. minęło od tamtego czasu jakieś 6 miesięcy myślałem że ona o mnie już nawet nie pamięta a tu wczoraj miałem niespodzianke bo zadzwoniła do mnie. rozmawiało nam sie dobrze tylko że krótko bo było już późno i powiedzała zebym szedł spać więc się pożegnaliśmy. i właśnie nie wiem co mam teraz zrobić. czy mam do niej zadzwonić i zapytać co u niej i takie tam czy czekać aż się ona znowu odezwie ?? :p rozmawialem na ten temat z moją dobrą koleżanką no i powiedziała zebym czekał bo jeżeli jej się podobam i będzie chciała czegoś więcej to jeszcze się odezwie. tylko że czekanie nie jest takie latwe bo ona mi się strasznie podoba i nie chce jej znowu stracić. no i nie wiem co mam zrobić napisać do niej czy czekać aż ona znowu się do mnie odezwie ????

Gość useruser
teraz twoja kolej, odezwij sie do niej! koniecznie