Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samiec_hubertus

zamówiłem samochód za 213 tys

Polecane posty

Gość samiec_hubertus

i co Polaszki odłożyłbym na niego przez rok w Polsce tyle z tej kwoty będę miał zwrot podatku - ok 35 tys i dofinansowanie 5 - 10 tys e czysta okazja

Gość GorąceSłońce9999
to cudowny news dnia!

Gość Ireneee
Chwalisz się tym na forum? Jesteś samotny, co? Tak, współczuję Ci. Pewnie teraz pijesz. To musi być straszne, prawda?

Gość samiec_hubertus
vw scirocco na specjalne zamówienie - moje

Gość ok ale jaki?
jestes gejem?:O

Gość samiec_hubertus
nie piję laski nie mam - ale one lecą tylko na kasę!!! na nic innego polki, szwajcarki - wszystkie takie same

Gość Jakiś faszystowski
samochód dla plebsu 🖐️

Gość ok ale jaki?
o co to to nie. napewno nie jest to auto dla plebsu. to auto dla sredniozamoznych gejow w DE

Gość prawictwo pospolite121
ale pamietaj ze po wyjechaniu z salonu twoj samochod nie jest wart 213 tys zł tylko 170 tys zł ..

Gość samiec_hubertus
jeśli już poznam kobietę uganiam się za nią jak nienormalny wstaję o 5 rano by miała świeże bułki po pół roku powie good luck gdy nie dostanie xsetnej gotówki o którą prosi bo promocja w sklepie masakra co się z kobietami dzieję - ja się pytam

Gość ok ale jaki?
co sie z kobietami dzieje? co sie z facetami dzieje ze kupuja damskie auta?!:(

Gość Ireneee
Co się z facetami dzieje? Nie kupisz nikogo. A jeśli kupisz, to cóż- znajdzie się taki, który odkupi za więcej. Takie osoby mają to już we krwi. Zajmij się czymś bardziej rozwijającym, aniżeli szpanowanie kasą. Bo elegancki facet, to nie forsa na wierzchu, a zachowanie i maniery, których chyba nie posiadasz mój drogi.

Gość samiec_hubertus
podoba mi się to autko, panoramiczna szyba jest Ok mam harleya mogę szpanować jeśli zechcę - ale po co auto potrzebne mi do życia jak się znudzi zmienię - proste

Gość samiec_hubertus
z kasą się dzielę na szpital w Lublinie na szlachetną paczkę na różne fundacje na Państwowe domy dziecka w Polsce firm którą prowadzę od lat jest w czołówce różnorakich akcji charttatywnych

Gość Ireneee
No dobrze, a po co to wszystko piszesz?

Gość samiec_hubertus
i nie są to małe sumy w przypadku szlachetnej paczki - bądźmy szczerzy wybraliśmy 5 rodzin z Polski Wschodniej patologia aż cuchnie, w rodzinie 8 - 12 dzieci, nie mają butów, skarpetek, długopisa ale szkoda dzieci przebiła nas jedynie Motorola

Gość wrerewre
Fantazja go ponosi, mając 200 tyś i chcąc sportowego hothatcha każdy zdrowo myślący człowiek skonfiguruje sobie megane rs. I jeszcze zostanie z 50 tyś. 213 tyś za vw z dziadowskim 2.0tfsi :D

Gość samiec_hubertus
ciebie zazdrość zżera podoba mi się ten samochód i tyle moja kasa mój zakup samochody zmieniam często nie narzekam na zarobki samochody kupuję w ... Rumuni - bo są zajebiście tanie w Polsce, bądź bezpośrednio wersje fabryczne co się potem z samochodami dzieje cóż kasa trafia na konto moje bądź firmy bądź cel charytatywny tymczasem żegnam Was

Gość samiec_hubertus
co do szpanowania - nie szpanuje - nie jestem wieśniakiem nie wklejam zdjęc z wakacji na fb, nie chcę sprawić przykrości siostrze która pracuję jako pielęgiarka za 1500 zł na rękę a szwagier pierdzi w kanapę przyjąłem go do pracy, zwiał po 3 tyg bo nie ma to jak w Polsce i żyje bez pracy a ja zrywałem kontrakty bo rąk do pracy nie było takie czasy a ponoć takie bezrobocie

Gość wrerewre
miałeś gdzieś iść, wypierdalaj 😠

do wszystkich co pisza do SAMIEC HUBERTUS.NIE WDAWAJCIE SIE W DYSKUSJE Z IDIOTA BO SPROWADZI WAS DO SWOJEGO POZIOMU I UDOWODNI ZE JESTESCIE TAK SAMO GLUPI JAK ON!!!

Gość czarny_kubek
A ja słyszałam, że babka kiedyś kupiła sobie autobus na internetowej aukcji tylko dlatego, że weszła na francuską stronę, klikała co popadnie, bo nie znała języka. Była tylko troszkę mniej zadowolona od Ciebie :p Ps. Co do Kobiet to starzy bogaci panowie z zachodu przyjeżdżają do nas szukać żon, bo mimo, że jesteśmy biedni to posiadamy chociaż minimalny kręgosłup moralny...

Gość samiec_hubertus
mam 27 lat uciekłem z kraju przed wojskiem, które wówczas było jeszcze obowiązkowe, po tym jak na 2 roku wylali mnie z krakowskiego aghu pisze z kom dobranoc jestem młody szukam wartościowej kobiety która nie leci na kasę

Gość whistleblower
samiec_hubertus = inżynier serwisowy, zakała tego forum :D

Gość samiec_hubertus
polecam Wam hall of fame you can be the greatest You can be the best You can be the king kong banging on your chest You can beat the world You can beat the war You can talk to God, go banging on his door You can throw your hands up You can beat the clock You can move a mountain You can break rocks You can be a master Dont wait for luck Dedicate yourself and you gonna find yourself to psalm

Gość samiec_hubertus
samochód oł yeahhhh

Gość a ja bym chciała żeby mi ktoś
załatwił robotę. tak w świątecznym prezencie. nie chce bogatego męża ani vw za ponad dwie bańki. chce tylko pracy. a tymczasem nawet w biedronce na kase po znajomości złożyłam cv chyba ze trzy razy i nic....ehhh ciężkie życie.

" prawictwo pospolite121 ale pamietaj ze po wyjechaniu z salonu twoj samochod nie jest wart 213 tys zł tylko 170 tys zł .." Co za brednie:P.To jest najwyżej cena:P.Wartość takiego wynosi zwykle poniżej 100000 :P.

Gość Poles
Hmm samochód za 213 tysięcy? Fajnie, ale trzeba jeszcze zainwestować w jego wnętrze, bo ono liczy się najbardziej. Ja bym powiedział, że fajnie by było zainwestować w jakieś oryginalne dywaniki samochodowe jak np. http://motohobby.pl/