Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajomaaaaaaaaa

ALBOTHYL

Polecane posty

Gość nieznajomaaaaaaaaa

Czy ktoras z was to stosowala? ja dzis pierwszy raz ''wlozylam'' i caly czas cos ze mnie wycieka a boje sie zobaczyc co .. czy to normalne? jak wy to odczuwalyscie?

Gość blablablablablablanie
Dobrze, że wycieka. To prawidłowa reakcja. Podpaska i problem z głowy. Nie przeraź się, gdy jutro zobaczysz na podpasce takie jakby białawe fragmenty przypominające... skórę, papier. Trudno opisać, ale to wszystko tak może wyglądać.

Gość leki stosuje się na noc
właśnei po to by nei wyciekały a działały w środku no i obowiązkowo podpaska

Gość leki stosuje się na noc
to coś co ma wyjść to resztki leku plus złuszczony nabłonek zazwyczaj wychodzi po skończeniou kuracji czyli około tygodnia

Gość nieznajomaaaaaaaaa
Dobrze dziekuje a jeszcze jedno mnie nurtuje czytalam ze dziewczyny maja problemy z tzw ''zapychaniem'' i ze ciezko pozniej sie wklada to co robic w takim przypadku ? mam 19 lat i pierwszy raz w zyciu dopadlo mnie to cholerstwo i jestem zielona

Gość blablablablablablanie
Nie sądzę, żeby cokolwiek Ci się tam zatkało. Jeżeli będziesz miała problem z aplikacją globulki, to ją zmocz po prostu. Spokojnie. Pozdrawiam

Gość nieznajomaaaaaaaaa
szkody ? tzn co dokladnie ?

Gość nigdy wiecej albothylu
u mnie tak samo jak wyzej, czulam sie totalnie zatkana tym lekiem a potem wyciagnelam paskudne biale flaki, bylam cala podrazniona i potem musialam stosowac specjalne zele nawilzajace dopochwowe z kw hialuronowym i estrogenami na odbudowe nablonka, do tego lacibios femina na odbudowe flory bakteryjnej. NIE POLECAM!!!

Gość ewwa;;;;
ja tez go raz stosowałam i nigdy więcej, też ciągle coś ze mnie ciekło i miałam tego dosc, w koncu poszlam do lekarza i dostałam lek, w każdym razie nie polecam

Gość nieznajomaaaaaaaaa
kurde no to pieknie mnie dziewczyny nastraszylyscie,ale wlasnie to ze z nas cieknie to ponoc swiadczy o tym ze te wszystkie syfy odchodza z szyjki macicy i tak zostaja wydalane . a znacie jakies inne skuteczne globulki?

Gość meesilipi
up up

Gość nigdy wiecej albothylu
nieznajomaaaaaaaaa, niby tak, syfy odchodza ale masz jalowa pochwe i wysuszona po tym leku na maxa. tak, ze nawet potem jeszcze latwiej cos zlapac bo masz mikrouszkodzenia jeszcze bardziej podatne na infkecje miejsca, bez dobrej flory, tak jak mowie kup sobie chociaz ten lacibios na flore. z globulek to wszystko to slabe ale juz lepsze od albothylu jest vagical na przyklad, takie z nagietkiem bodajze - duzo nie pomaga ale troche lagodzi a juz na pewno deliktniejszy w stosowaniu niz albothyl...

Witam, mam do sprzedania nowe, dziś zakupione opakowanie leku Albothyl 6 globulek. Zapłaciłam 34, 95. Cena z wysyłką 35 zł. Data ważności 01/2020 Proszę o ewentualny kontakt - annplo@tlen.pl

Gość gość
Cześć , wyżam juz drugi dzien te tableki i jestem mega zapchana ... nie mam jak wlozyc juz kolejnych tabletek , czy to normalne ?? Pozdrawiam .

Gość Martyshka
Jestem całkowicie przerażona tym co się dzieje. Wykorzystałam 4 globulki. 5 dnia dostałam miesiączki więc odstawiłam środek. 3 i 4 dnia miałam opuchniętą pochwę i trudno było przeprowadzić aplikację. Pierwszego dnia miesiączki wypadła ze mnie tzw. chusteczka. Wpadłam w panikę, bo nie byłam na to przygotowana. Podczas mycia wyczułam, że moja pochwa jest wyściełana czymś obrzydliwym i pozbawionym czucia (pewnie reszta tego co już wyszło). Najgorsze jest to, że jestem w trakcie miesiączki i obawiam się o prawidłowe oczyszczenie macicy i swoje zdrowie. Jest noc z soboty na niedzielę. Jeśli przetrwam do poniedziałku, to idę do lekarza, a na producentowi łatwo nie odpuszczę.

Gość gośćjakata
Spoko dziewczyno ,nie umrzesz , przeczytałaś dokładnie ulotkę ? Między innymi pisze tam "Preparat pobudza proces eliminacji martwych oraz chorobowo zmienionych komórek oraz gojenia i odnowy nabłonka; oddzielanie się martwiczych tkanek od zmienionych chorobowo miejsc jest objawem leczniczego działania preparatu i nie stanowi powodu do niepokoju." Nie wiem więc o co robisz krzyk ? Też stosowałam ten preparat i też miałam przez kilka dni takie rewelacje . Inna sprawa że nigdy nie zaczyna się leczenia dopochwowego przed spodziewaną miesiączką , trzeba było obliczyć czy zdążysz zakończyć przed spodziewanym okresem a jeśli nie to mogłaś odczekać do po miesiączce.

Gość gość
Nikomu nie polecam albothel ja przez to g****o w szpitalu byłam ból nie miłosierny lepiej znaleźć ginekologa niż brać coś a potem z bulu się zwinąć w kłębek

Gość pomógł
Mi lek pomógł; polecam go, chociaż stosowanie nie jest miłe. Po kuracji wszystko za jednym razem ze mnie zeszło, co było dość przerażające. Lecz zrobił to co powinien i jestem zadowolona. Jeśli kiedyś będę miała podobny problem- znów użyję.