Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaczerwona

Sympatektomia

Polecane posty

Gość takaczerwona

witam do osob ktore mialy robione taki zabieg na czerwienienie twarzy bo oszaleje ile to kosztuke i gdzie zrobie w bydgoszcz albo przynajmniej gdzies blisko od bydgoszczy czy warto prosze o pomoc bo nie moge juz zyc rumien odbiera mi checi zycuia to chyba ostatnia nadzija

Gość blablablablablablanie
Mam dokładnie ten sam problem. Miałam laserowe zamykanie naczynek, ale niewiele to pomogło. Też szukam rozwiązania. Mój rumień ma kształt motyla: policzki, nos. Dramat.

A tak poza tym, skąd taki tytuł wątku?

Gość takaczerwona
bo tak sie nazywa ten zabieg podobno przeciecie jakies zylki powoduje zanik tego i chce to zrobic tylko szukalam wszedzie i chyba w bydzi nie robia a ja mam takie straszne czerwone zaoognione palace policzki laserow ja mialm chyba 30 i tyle kasy w bloto poszlo i sie mecze

Gość mam gdzies milosc
ale czy wy nie mylicie pojec? ten zabieg jest na czerwienienie sie a nie na cere naczynkowa. poza tym niesie ze soba spore ryzyko.

Dlatego pytam o tytuł tematu. Ten zabieg nie powoduje zniknięcia rumienia. W Bydgoszczy ponoć bardzo dobry jest Fenomed. Nie wiem, bo nie byłam, ale koleżanka tam się leczyła.

Gość mam gdzies milosc
jak jest taki problem to warto sie zastanowic co powoduje rumien, byc moze nadwrazliwosc na pokarmy, kosmetyki etc. olej konopny bardzo "uspakaja" skore. tez mam naczynka. a ten ksztalt motyla nie wiem czemu mi sie z toczniem skojarzyl...

Gość takaczerwona
no to podobno tak dziala ze przecina sie nerw za to odpowiedzilany tak samo leczy sie nadpotliwosc oczywsicie ma to skutki uboczne ale jestem tak zdesperowana ze wole ryzykowac niz sie meczyc tylko nie wiem gdzie mam isc kto to wykonuje i w tym klopot a fenomed tak bylam i nic nei pomoglo

Gość czy autorka tego tematu
nie myl pojec, przecina sie nerw odpowiadajacy za rumienienie sie, np jak niesmiali sie rumienia, ale ty chyba nie z tym masz problem, prawda? tylko z naczynkami. taki zabieg nie spowoduje tego ze naczynka znikna

Gość takaczerwona
wiem ,ze nie znikna tylko codzi o napadowe czerwienie twarzy i burakak ktory sie robi wlasnie a nie naczynka naczynka to zamyka sie laserem wiem oczym pisze

Gość takaczerwona
nikt nie mial tego zabiegu?