Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaaasiaa24

Dlaczego faceci zasypiają zaraz po seksie??

Polecane posty

W sumie to jeszcze zależy kiedy:) Wczoraj zrobiliśmy to 2 razy pod rząd (oczywiście z przerwą), on leżał wtulony we mnie i miałam ochotę na poważną rozmowę jakoś tak o nas, co planuje itd... i nagle on śpi:o próbowałam go onudzić ale zasłaniał rękami twarz i się krzywił więc odpuściłam. To nie jest 1 raz. To jest taka "ich natura"? Czy co?:(:

Gość MODLISZ-ka
pomyslmy... :D

Gość sdopsodsod
nie każdy. Mój wogóle tak nie ma :D Ale może dlatgo, że nasz seks trwa 3 minut :o

Gość to normalna reakcja
kobieta po seksie jest pobudzona facet się na maksa rozluźnia i zasypia pewnie inne hormony u nas powstają pod wpływem seksu

Gość Jestem KOBIETĄąąą
zasypiam po ;)

Gość ;sdls;ddddddddddd
Szybkie zasypianie partnerów po stosunku świadczy o sile ich związku twierdzą psychologowie z University of Michigan. Aby udowodnić tę tezę, badacze przeprowadzili specjalny eksperyment z udziałem ponad 450 par. Respondenci musieli odpowiadać na pytania dotyczące relacji w ich związku. Jedno z zagadnień dotyczyło właśnie zasypiania zaraz po seksie. Co ciekawe, okazało się, że pary, które tuż po łóżkowych igraszkach idą smacznie spać to również osoby najlepiej dogadujące się między sobą, mogące pochwalić się najsilniejszym stopniem więzi informuje The Daily Mail. Skąd ta dziwna zależność? Według naukowców, szybkie zasypianie po seksie to zupełnie nieświadomy wyraz satysfakcji ze związku. Gdy czujemy się bezpieczni oraz spełnieni, nie pozostaje nam przecież nic innego jak mocno wtulić się w ramiona ukochanego..

Nie zauważyłam tego. Zazwyczaj sobie rozmawiamy.