Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahahaha :)

facet słuchający disco polo jest nikim:D to jednak idzie w parze z inteligencją!

Polecane posty

moja koleżanka zaczęła się spotykać z takim ale oczywiście nie wolno się uprzedzać. poszliśmy wczoraj na piwo z moim chłopakiem, moją koleżanką i jej chłopakiem. Był ubrany tragicznie. Białe zniszczone adidasy, jeansy z jakimiś skrzydłami na tyłku i miał... WYŻELOWANE WŁOSY!! Ja znałąm go wcześniej, przywitał się z moim chłpakiem i mówi do niego: "nie chcesz wiedzieć co robiłem wcześniej tą ręką" i wybuchnął śmiechem. Mój chłopak nic się nie odzezwał, dziwnie na niego popatrzył. Potem ten wieśniak zaczął komentować jego wygląd i darł się przy tym na cały bar, że osoby z sąsiedniego stolika po prostu patrzyli na mojego chłopaka, że wygląda jak pan prezes hahaha jak jego szef elegancko a gdzie krawacik:o tp było żenujące. Wyszliśmy kiedy powiedziałam, że mam jutro rozmowę o pracę a on: "O! I trzeba będzie dawać szefowi".

Gość sdl;ksldkdddd
może i coś w tym jest :D

ja miałam nie za dobry wczoraj ale dziś już też się z tego śmieję :D

Gość ;dofjdsffffffffffffff
dobre :D

Gość bontika....
tak wyzelowane wlosy to SZOK temat prowo, widac wcale nie jestes lepsza :D

oczywiście, że wyżelowane włosy mają wieśniaki :D ale chyba trafiło na kogoś kto żeluje :D

Gość nexiiiiiii
też miałem kiedyś do czynienia z takimi wielbicielami muzyki diskopolowej - a konkretnie w UK w pracy i razem mieszkaliśmy. Ludzie Ci mieli akcenty jak by pochodzili z lat 50 ubiegłego wieku typu my przyszli, my poszli, my wyszli :D :D no szok by jeszcze ktoś w XXI wieku tak mówił Jeden taki gówniaraz jedyny temat na okrągło: to jak on by robił minety jakiejś starej wsiowej dziwce prukwie (prawdopodobnie prawik.... Potrafił się godzinami wsłuchiwać w disko pola jaka wspaniała muzyka (nie znał innej bo ską), przeżywał to, a mi aż uszy puchły - na szczęście szybko się przeniosłem do innego pokoju bo się zwolniło miejsce

Gość jukijuoujytr
taka,tak a wy to WYZSZY poziom?????az zal czytac