Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delikatniutka

Im mniej tym lepiej??

Polecane posty

Gość delikatniutka

Ciekawa jestem waszej opinii forumowicze plci meskiej ale oczywiscie babeczki w temacie tez zapraszam do dyskusji:) Pytanie jak w temacie a tyczy sie dokladnie kobiecego ubioru. Czy dziewczyna w jeansach, spodnicy do pol uda, bluzce jednak zakywajacej wiecej niz odslaniajacej, ale dopasowanej do zgrabnej sylwetki w takich miejscach jak pub, klub czy dyskoteka moze byc atrakcyjniesza od tej w mini stroju pomjajac jednak pewna skrajna grupe kobiet ?? Czy to co zakryte bardziej pobudza wyobraznie?

Gość co prawda jestem kobietą
ale sądzę, ze tak. mój mąż zawsze twierdził ze nie ma chyba nic bardziej seksownego niż dobrze dopasowane jeansy i do tego zwykła- aczkolwiek lekko opinająca- bluzka. Sama zresztą właśnie taki strój preferuję a na powodzenie nigdy nie narzekałam. Panie roznegliżowane przyciągają często grupę facetów dość specyficznych. Chcąc nie chcąc ulegamy stereotypom i taka dziewczyna kojarzy się bardzo jednoznacznie. Znam też masę facetów, którzy uważają to za szczyt tandety a wiec i nie mają ochoty mieć nic wspólnego z takimi paniami. wszystko to oczywiście rzecz gustu i indywidualnych oczekiwań

Napewno ile gustow tyle bedzie odpowiedzi . Ja natomiast wole zakryte ale obcisle stroje u kobiet

Gość delikatniutka
Łatwo sie domyslic ze ten "grzeczniejszy" to tez moj styl. Pytam tak bo mam dwie dobre kolezanki ktore na imprezy ubieraja sie odwazniej ode mnie a jednak to mnie czesciej faceci zagaduja. Czy boja sie kobiet takich jak moje kumpele bo dodam ze sa zwariowane??

Gość delikatniutka
Oleg jak sam moj nick wskazuje...heh dlatego "grzeczniejszy" w cudzyslowie. Wiesz one znaja sie kilka lat dluzej a "jak wejdziesz miedzy wrony..." tyle ze na mini xxs brak mi odwagi:)

Gość Lubię lody
Wiele można poznać po ubiorze kobiet.Odwagę,pewność siebie i tak bez końca.Też ma duże znaczenie budowa.Jasne,że nie pasuje nosić krótkich spódnic tym co mają za kolanami wielki prześwit,a do kolan.Świetnie wygląda dziewczyna z krótką spódniczką o pięknych nogach do tego buty na wysokim obcasie.Faceci zaczynają zawsze od nóg i dalej wzrok pada na resztę.Uważam,że każda wie co w niej jest ho ho,a co powinna zakryć.Skromnie i seksownie nie więcej jak trzy kolory pasujące do siebie.Odkrywając coś tam...zależy też gdzie idziemy i w jakim towarzystwie się obracamy.Uważam spodnie to nie jest tak bardzo kobiece okrycie,ale nieraz jest wygodne.Niektóre wręcz prowokują ubiorem,ale przez to można wywnioskować w jakim celu to robią.

Odkrywanie kawałek po kawałku tego, co ukrywa kobieta pod ciuszkami jest bardzo podniecające. Lubię gdy ona nosi ciuchy podkreślające kształt ciała. Mogą być jeansy, mogą być leggisny, obcisłe bluzeczki, suknie, spódnice... Wszystko to może wyglądać bardzo ładnie, o ile jest gustownie dobrane i dopasowane do sylwetki.

Gość delikatniutka
Lubie lody, zgadzam sie ze nie kazda sylwetka dobrze wyglada w mini itd ale zalozmy ze jedna i druga dziewczyna bez problemu moglaby sie w niej pokazac. Ja nie mam potrzeby swiadomie zwrac na siebie meskich spojrzen a mimo to czesciej zostaje zaczepiona i stad drugie pytanie o brak smialosci w kontakcie z tymi odwazniejszymi kobietami.

Gość delikatniutka
numero duo tak po ubiorze odrazu ktora najslabsza:p Androgen a z ktora bys zgadal zakladajac ze mialbys taki zamiar?

Gość Lubię lody
Masz jakoś tam ułożone życie.Praca dom dlatego nie szukasz aplauzu by się zbytnio wyróżniać w tłumie no i po co. Wyszukując coś fajnego do ubrania kosztuje czasu,a tu hyc w spodnie jakieś coś do tego i wio :) dla kogóż się tam pokazywać być atrakcyjną by się faceci oglądali,a nóż mnie zobaczy sąsiadka i co wtedy :) Która dzisiaj nosi pończochy ? Wiele kobiet idzie na łatwiznę z braku czasu dla siebie.Gonitwa za czymś ?

„Z najbardziej interesującą" Tak, kluby są zajebistym miejscem do prowadzenia interesujących rozmów.

Uważasz, że inteligentne kobiety można spotkać jedynie w bibliotece? Inteligentne kobiety się nie bawią?

Wiesz nie chodzi mi o poziom inteligencji, ale poziom hałasu. Nie pamiętam kiedy ostatnio zamawiałem piwo w klubie bez użycia rąk.

Gość delikatniutka
Androgen, milo:) ale ty tu jestes weteranem, zawsze masz zadowalajace kobiety odpowiedzi:) takie mam wrazenie... Lubie lody, wiec jak sadzisz, dlaczego wbrew sobie te dziewczyny jednak zwracaja uwage? I nie wszystkie zapomnialy o ponczochach:p

Gość delikatniutka
numero duo, ales ty krytyczny:p chodzi o pierwsze wrazenie. Nie chce sie powtarzac ale fajnie ze nawiazala sie dyskusja:)

Duo, nie każdemu puby kojarzą się z mordobiciem, przepychaniem i potańcówką. Są kulturalne lokale i są zjawiskowi ludzie. W moim przypadku czasem wystarczy jedno spojrzenie by zorientować się, czy delikwent jest warty zainteresowania. Nie musi skakać czy trzymać dłoni na biodrach, wystarczy że stoi w odpowiedni sposób. Powiedzmy. :P

" I nie wszystkie zapomnialy o ponczochach Niektóre zakładają pończochy idąc do banku z obrzynem " :D :D :D :D :D !!!

no testu na inteligencję jej nie dam, zdecydowanie. Ale mogę ocenić choćby uśmiech. Lubię kobiety pogodne. Poza tym sposób poruszania się, brak kompleksów, sylwetka, zapach. To spokojnie można określić w klubie. Czy w innym miejscu jesteś w stanie zobaczyć więcej przy pierwszym kontakcie? delikatniutka ;-) No tak już jest, że ocenia się na początku nieco bardziej powierzchownie, co nie znaczy że patrzy się jedynie na cycki :-)

Gość delikatniutka
Androgen, z mojej strony to byl komplement:) numero duo, wiec jakie kryteria jesli zamierzarz juz zagadac albo zatanczyc?

Gość Lubię lody
No to chwała takim co jeszcze ubierają pończochy bo te akurat wiedzą co facetów kręci.Wbrew sobie ? Może dlatego że instynkt kobiet jest do tego stworzony by zawsze być na topie itd. To było dawno temu gdy napadały razem z facetami na Banki i nosiły pończochy bo i w tamtych czasach nie ubierało się nic poza nylonami FF Sądzę,że masz jakieś przeszło 40-ci i z stąd to twoje podejście do tematu,zbytnio się nie wychylać.Ciekawe w czym chodzisz po domu przy mężu ? I podejrzewam,że Twoje życie intymne jest też takie delikatnie oszczędne,ale wcale tak nie musi być :)

Namiot? Chętnie patrzę na męskie krocze. Lubię. Nie działa mi poczta.

Gość delikatniutka
Androgen, drazac dalej, jestes w stanie przychylic sie do tematu?

Lepiej to nie znaczy ani mniej ani więcej. Lepiej to... lepiej :-) Są kobiety, które wyglądają obłędnie w garsonkach, innym dobrze jest w jeansach i obcisłych koszulkach. Nie ma reguły :-)

Gość delikatniutka
Kto jeszcze sadzi ze jestem po 40-tce?:( interesuje szczegolnie odp Androgen i numero duo