Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delikatniutka

Im mniej tym lepiej??

Polecane posty

Gość delikatniutka
Lubie... Dzieki, mysle ze wiecej o tym nie wspomnie.

Gość delikatniutka
W kazdej sytuacji Andro? Czy tylko w lozku:p Lubie a ty co bys w tym temacie?

No to zależy. Są kobiety, które potrafią mnie doprowadzić do furii, ale tak na prawdę poza seksem jestem łagodny jak baranek :-)

Gość delikatniutka
Pewnie zero rutyny, jak tak o tym pomyslec to calkiem niezly kochanel:)

Gość delikatniutka
Ciekawe czy moj obecny tez ma takie fantazje:) az zapytam bo mam wrazenie ze moze bac sie mojej odp po ostatnim

Gość delikatniutka
Faceci tzw "latwe" dziewczyny to jakie dokladniej?

Młodzi faceci dość często się boją tego, że kobieta jest zbyt delikatna do ostrego dymania. A kobiety boją się do tego przyznać w obawie przed tym, że zostaną uznane za dewiantki. W taki sposób obie strony mocno tracą :-)

W moim zasobie słownictwa nie ma pojęcia "łatwa kobieta". Kobieta ma takie samo prawo do seksu jak mężczyzna.

Gość delikatniutka
Mlodzi, hm 29 sie jeszcza lapie? Moze sie rozkreci. Mysle ze moze to wynikac z tego, ze jest moim pierwszym i w sumie to od niecalych trzech miesiecy kochankiem. Moze uwaze ze dla mnie to za wczesnie? Jak wspomnial o analu to prawie go nie zagryzlam. Pewnie moj blad. Ja nie wiem. Musialabym sprobowac:p

Gość delikatniutka
Co za tolerancyjny facet. Oby kazdy mial tyle wyrozumialosci dla kochliwych kobiet:)

Androgen "W moim zasobie słownictwa nie ma pojęcia "łatwa kobieta". Kobieta ma takie samo prawo do seksu jak mężczyzna." Owszem. Jednakże pozostaje jeszcze kwestia dochodzenia... tych praw, oczywiście :classic_cool:

Jeśli kobieta uznawana za łatwą, po tym jak się bzykniemy zostanie ze mną, to znaczy że jestem najlepszym ogierem z tych wszystkich, którzy mieli okazję spróbować swoich sił. A bycie najlepszym, to dla mężczyzny zawsze nobilitacja :-) Zawsze trzeba szukać pozytywów :-)

Gość damianek25
kobieta powinna mieć większe prawa niż facet ,bo gdy ją facet nie kręci ma prawo odmówić seksu Natomiast facet gdy ma podnieconą partnerkę nie powinien odmówić seksu

Oooo, kochany... to za daleko posunięty wniosek. Nie piszę, że koniecznie mylny, ale wielce uproszczony ;)

Gość delikatniutka
Musze sie ulotnic:) postaram sie nadrobic i na pewno cos tam klikne w temacie. Pozdrawiam