Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgosiaa20

zostawił mnie dla ex

Polecane posty

Gość malgosiaa20

Wiem, że jestem głupia, dziecinna ale Boże jestem tak nieszczęśliwa. W czerwcu poznałam faceta, ma 29l starszy od mnie bo ja mam 20l, dałam mu numer telefonu ale sie nie odzywał, ja wróciłam na wakacje do domu, we wrześniu wróciłam i napisał mi wiadomość na poczcie. Zaczeliśmy się spotykać, on strasznie się starał, był uprzejmy, mówil wszystko by mnie nie urazić, starał się, troszczył się o mnie. Chcieliśmy być razem. W tą niedziele napisał mi, że jego była chce do niego wrócić, ale do mnie czuje coś więcej , chociaż dało mu to do myślenia. W poniedziałek napisał mi, że chce dać byłej drugą szanse, bo to ona z nim zerwała , a on chciał być z nią. Piszę , że czuje coś więcej do mnie, że sam sie dziwi, że jestem piękną, mądra , młoda i znajde kogoś. Ze pewnie jak mu nie wyjdzie to wróci z podkulonym ogonem, ale pewnie nie będzie miał na co liczyć, a ja się boje że zgodziłabym się wtedy z uśmiechem na twarzy. Boże jaka ja jestem nieszczęśliwa, jak ja go kocham, jak ja za nim tęsknie, od poniedziałku nie było mnie na uczelni, ciągle płacze, nie umiem tego zrozumieć. On do mnie: głupio wyszło, tyle co ja dla niego znaczyłam to głupio wyszło. Jestem taka nieszczęśliwa, a świadomość że umówili się na weekend mnie dobija.

Gość malgosiaa20
dlaczego on mi to robi, każdy facet mnie zostawia mówiąc że nie są mnie warci, że jestem piekna itp, ale wiem po prostu że oni mają mnie gdzieś, tak na wszelki wypadek, czuje się tak beznadziejnie, tak fatalnie

Gość malgosiaa20
ja nie umiem tak po prostu to olac

Gość 34346
Smutna historia. Myślę że on wtedy już na początku Cie olał właśnie z powodu ex, a Ty byłaś kołem zapasowym, po które sięgnął gdy z tamtą zupełnie się posypało. Czyli dobrze licze, że znaliście się tylko 2 miesiące? Od października zaczęłaś rok studencki + listopad no i kawałek grudnia? To mało, choć wiem że cierpisz. Nie idealizuj go, bo w tej chwili masz klapki na oczach. Co z niego za facet? Gnojek po prostu. Jak wiedział że nie przestał nic czuć do ex, to po co pakował się w nowy związek? Pewnie z tamtą mu nie wyjdzie i wróci do Ciebie, tak samo jak na początku waszej znajomości, ale czy właśnie tego chcesz?

Gość malgosiaa20
zapomniałam napisac, ż ejest to mój ojciec, który zostawił moją matkę gdy była jeszcze w ciąży i wyjechał za chlebem do USA teraz jest bogaty i wrócił